Prestashop

Webshop plugin door PAY.

Bouw en ontwikkel jouw webshop met PrestaShop!

PrestaShop is een compleet, vernieuwend en efficiënt open source e-commerce systeem waar je jouw eigen webshop mee kunt aanmaken en jouw online onderneming verder kunt ontwikkelen. De webshopsoftware van PrestaShop koppel je gemakkelijk met de gratis plugin van PAY.

Met de PrestaShop 1.7 plugin van PAY. heb je toegang tot een breed scala van betaalmethoden waaronder iDEAL, AfterPay, PayPal, creditcards en Bancontact. Met de plugin maak je ongetwijfeld jouw PrestaShop webwinkel compleet!

Webshop plugin Prestashop

De voordelen van een PrestaShop webwinkel

PrestaShop is al meer dan 2.5 miljoen keer gedownload, wordt in ruim 150 landen gebruikt en is in 56 talen verkrijgbaar. Door jouw website te koppelen met PrestaShop heb je toegang tot ongekend veel addons. En met de handige en modulaire webshopsoftware heb je binnen no time een webwinkel die jouw omnichannel strategie naar een nog hoger niveau tilt.

  1. Personaliseer jouw webshop - kies kleuren, logo’s en de vormgeving uit een reeks van professionele thema’s.
  2. Beheer jouw business - manage jouw producten, bestellingen, klantrelaties en houd jouw statistieken bij.
  3. Verkoop gemakkelijk in het buitenland - Bied jouw webwinkel met de software van PrestaShop eenvoudig aan in verschillende talen en valuta.

PrestaShop koppelen aan jouw webshop via PAY.

De plugin van PAY. ondersteunt PrestaShop 1.7. Wanneer je jouw webshop koppelt aan PrestaShop dan kun je binnen 15 minuten heel eenvoudig de betaalmethoden van PAY. met een kant-en-klare plugin koppelen aan jouw webshop. Dit doe je via het Admin Panel. Om toegang te krijgen tot dit handige systeem heb je een PAY. account nodig. Je kan hier direct een account aanmaken.

PAY. biedt ook de cloud versie van PrestaShop aan. Meer informatie over PrestaShop Cloud vind je hier. Met het Pioneer pakket ontdek je gratis alle mogelijkheden van PrestaShop en PrestaShop Cloud. Direct van start? Kies jouw pakket en registreer direct online.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.