Giropay

Dé betaaloptie van Duitsland met bijna 40 miljoen klanten

Betalen met Giropay

Giropay is erg populair in Duitsland en daarmee ideaal als jouw webshop zich richt op de Duitse consument. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80% van de Duitse banken heeft een aansluiting met Giropay. Hierdoor heb je een bereik van 40 miljoen potentiële klanten voor jouw webshop!

Wat is Giropay?

Een webshop die Giropay aanbiedt als betaalmethode is vooral interessant als je jouw producten online aanbiedt in Duitsland. Het is een laagdrempelige en gegarandeerde betaalmethode; transacties verlopen rechtstreeks via de bankomgeving van de consument. Ongeveer 75% van de Duitse consumenten heeft een Giropay betaalkaart en kan dus gemakkelijk een betaling verrichten met deze betaalmethode. Ook kunnen Oostenrijkse consumenten kunnen gebruik maken van deze betaalservice.

Voeg Giropay toe aan jouw webshop

Wanneer de consument ervoor kiest om met Giropay te betalen, hoeft hij geen kaartgegevens in te vullen. Het betaalscherm heeft de bekende look en feel van de betaaloptie. Dit geeft klanten een veilig en vertrouwd gevoel wanneer ze winkelen in jouw webshop.

Iedere betaling met deze Duitse betaalmethode start met het invullen van de bankcode en het rekeningnummer. Hierna volgt de inlogprocedure die per bank verschilt. Vervolgens doorloopt de consument het identificatieproces. Dat wil zeggen dat alleen de pashouder een betaling succesvol kan afronden wat inhoudt dat iedere Giropay betaling altijd gegarandeerd is. Hierdoor loop je als ondernemer geen risico's op terugboekingen.

Betaalscherm betaalmethode Giropay

Kant-en-klare Giropay plugin

Wil je de betaalmethode Giropay aan jouw webshop toevoegen? Met onze standaard webshop plugins heb je de installatie zo geregeld. Het gebruik van onze plugins is gratis en je hebt de keuze uit verschillende systemen. Tevens zijn er Giropay koppelingen met 'hosted webshops' zoals Luondo, MyShop en WooCommerce mogelijk.

De voordelen van Giropay op een rij
  • Heeft een groot bereik van bijna 40 miljoen klanten
  • Betalingen zijn 100% gegarandeerd
  • Beschikbaar voor zowel de Duitse als Oostenrijkse consument
  • Geeft direct inzicht in betalingen
  • Voor zowel de zakelijke als particuliere klant
  • Klanten betalen via de eigen betaalomgeving
  • Deze betaalmethode is beschikbaar vanaf het gratis Pioneer pakket
  • Eenvoudige installatie via de plugins van PAY.

Giropay beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
-

Beschikbaarheid

Giropay wordt gebruikt in Duitsland en Oostenrijk.
Laatste nieuws over Giropay
Betalen met Giropay binnenkort mogelijk voor (bijna) alle Duitsers
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.