iDEAL

De populairste online betaalmethode van Nederland

iDEAL betaalmethode voor jouw webshop

Met iDEAL in jouw webshop betalen jouw klanten veilig en snel via de eigen vertrouwde bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaalmethode. Het gemak, het vertrouwde imago van een webshop met iDEAL en de snelheid maakt deze optie erg populair bij de consument. Vanwege de lage kosten per transactie is de online betaalmethode ook aantrekkelijk voor ondernemers.

Snel, veilig en via eigen bank

iDEAL is in Nederland al jaren de meest populaire online betaalmethode bij online shoppers en in webshop en webwinkels. Een webshop met iDEAL maakt het mogelijk om te betalen via de eigen en vertrouwde bankomgeving. Deze online SEPA betaling wordt direct verwerkt en is, anders dan bij creditcardbetalingen, altijd gegarandeerd als consumenten ermee betalen in jouw webshop. Ook jouw klant kan direct het afgeschreven bedrag terug vinden op zijn afschrift wanneer hij betaalt met iDEAL in jouw webwinkel.

PAY. is iDEAL acquirer

Wist je dat PAY. sinds 15 februari 2018 een eigen iDEAL acquirer licentie heeft verworven? Het maakt ons minder afhankelijk van derden. Het leidt tot een stabieler online betaalsysteem en een halvering van de verwerkingstijd bij het aanmaken van transacties. Een webshop met iDEAL geeft jouw klanten de mogelijkheid om snel en veilig te betalen.

Probeer het gratis

Om jou vrijblijvend kennis te laten maken met ons online betaalsysteem en de online betaalmogelijkheden, bieden wij het gratis Pioneer pakket aan. Met dit pakket (zonder maandelijkse kosten) kan je voor jouw webwinkel gebruik maken van bijna alle betaalmethoden, waaronder iDEAL.

Ontvang je steeds meer bestellingen en ben je tevreden met PAY? Dan kan je natuurlijk altijd jouw pakket upgraden zodat je toegang krijgt tot meer online betaalmogelijkheden, handige opties en nog scherpere tarieven voor jouw webshop.

Een webshop met iDEAL

Met de standaard webshop plugins is de installatie van onze betaaldiensten zo geregeld, ook met iDEAL in jouw webwinkel. Na het downloaden plaats je de plugin op jouw server en kan je aan de slag met de installatie. In het PAY. Admin Panel voeg je alle gewenste betaalmogelijkheden aan jouw webshop toe. Een webshop met iDEAL is zo geregeld!

Wanneer jouw klant in jouw webwinkel kiest voor betalen via iDEAL en een keuze heeft gemaakt uit de Nederlandse banken verwijst onze techniek hem door naar het betaalscherm van zijn eigen bank. De klant voert daar de betaling uit volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. Zodra een betaling in jouw webshop is gelukt (of mislukt) vind je dit terug in het beheersysteem. Daardoor kan je, met de iDEAL betaalmethode in jouw webshop, snel jouw producten uitleveren.


Ondersteund door elke Nederlandse bank

Het maakt niet uit bij welke van de Nederlandse banken jouw klant een rekening heeft. Alle banken ondersteunen de iDEAL betaalmethode. Hierdoor kan jouw klant in jouw webwinkel altijd van deze online betaalmethode gebruik maken en jouw producten direct online betalen.

De betaalmethode iDEAL is er voor alle merchants. Deze online betaalmethode is namelijk al beschikbaar vanaf ons gratis Pioneer pakket!

De voordelen op een rij
  • De betaling is 100% gegarandeerd, dus geen risico
  • Gunstige tarieven per transactie
  • Een webshop met iDEAL
  • Vertrouwd, bekend en een hoge dekkingsgraad
  • Direct inzicht in betalingen, je kan gelijk leveren
  • Zowel voor jouw zakelijke als particuliere klant
  • Met één druk op de knop terugbetalen in jouw webwinkel
  • Nog sneller betalen via smartphone app
  • Desktop aankopen afrekenen met een QR-code

iDEAL beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Heb je behoefte aan meer informatie over iDEAL?

Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Beschikbaarheid

De betaaloptie iDEAL wordt gebruikt in Nederland
Laatste nieuws over iDEAL
PAY. verwelkomt nieuwe bank: Revolut
Lees meer
iDEAL bestaat 15 jaar en viert dit met een nieuw logo!
Lees meer
Het mobiel betaalgemak van iDEAL QR in jouw (web)shop!
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.