Magento

Webshop plugin door PAY.

Creëer meeslepende winkelervaringen met next-generation technologie: Magento

Magento is één van de meest populaire (open source) e-commerce systemen. Het is geschikt voor ondernemingen van elk formaat en is verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands. Dat maakt het installeren eenvoudiger. Een webshop is pas compleet als er ook afgerekend kan worden. Dit regel je eenvoudig en snel met onze Magento plugin. iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en al onze andere betaalmethoden koppel je hiermee in een handomdraai met jouw webshop.

Internationaal en voor elke webshop

De online verkoop van ruim 30.000 Merchants wereldwijd is gebaseerd op het  e-commerce systeem van Magento. Daarnaast heeft Magento een community bestaande uit ruim 115.000 leden. Erg handig als je vragen hebt over de installatie, de beschikbare plugin en andere technische zaken.

Betalen in jouw Magento webshop

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing. Daarom bieden wij een gratis plugin waarmee je op een eenvoudige manier online betalen in jouw Magento webshop mogelijk maakt. Je hebt hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, AfterPay en nog veel meer.

Extra toeslag berekenen

Wil je voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument? Dat kan met deze Magento koppeling. Je kan hierbij kiezen voor een bedrag of een percentage en stelt dit allemaal in via de backoffice van jouw eigen webshop.

Installatiebestanden via Github

Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren. Je regelt dit allemaal via Magento Connect en de backoffice van jouw webshop. Je kan zelf de gewenste betaalmethoden selecteren en activeren. Zodra er een nieuwe update van de koppeling beschikbaar is, ontvang je een seintje via jouw backoffice. Je hoeft dan alleen nog maar op 'updaten' te klikken en je beschikt weer over de laatste versie van de betaalmethode.

PAY. direct installeren

Via het Admin Panel van Pay.nl kunt u een stap-voor-stap handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd hoe u onze plugin met behulp van Magento Connect installeert zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van onze betaalmethoden.

Met een account bij PAY. krijg je toegang tot het Admin Panel. Daar kan je jouw websites in een handomdraai toevoegen.

Om toegang te krijgen tot het panel, maak je eerst een account aan. Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen PAY. account? Maak direct een gratis account aan.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van het Magento systeem:

Community

  • 1.6.x
  • 1.7.x
  • 1.8.x
  • 1.9.x
  • 2.0
  • 2.1
  • 2.2
  • Enterprise
pay.nl_magento_connect_1
pay.nl_magento_connect_2
pay.nl_magento_connect
pay.nl_magento_connect_4
Laatste nieuws over Magento
Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin
Lees verder
Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
Lees verder
Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect
Lees verder

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.