Magento

Pay.nl plugin voor Magento

Magento

Magento is één van de meest populaire (open source) e-commerce systemen. Het is geschikt voor ondernemingen van elk formaat en is verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands. Dat maakt het installeren eenvoudiger. Een webshop is pas compleet als er ook afgerekend kan worden. Dit regelt u eenvoudig en snel met onze Magento plugin. iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en al onze andere betaalmethoden, koppelt u hiermee in een handomdraai aan uw webshop.

Internationaal en voor elke webshop

De online verkoop van ruim 30.000 Merchants wereldwijd is gebaseerd op het  e-commerce systeem van Magento. Daarnaast heeft Magento een community bestaande uit ruim 115.000 leden. Erg handig als je vragen hebt over de installatie, de beschikbare plug-in en andere technische zaken.

magento website

image

Betalen in uw Magento webshop

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing. Daarom bieden wij een gratis plugin waarmee u op een eenvoudige manier online betalen in uw Magento webshop mogelijk maakt. U heeft hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact / Mister Cash, creditcards, Afterpay en nog veel meer.

Extra toeslag berekenen

Wilt u voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument? Dat kan met deze Magento koppeling. U kunt hierbij kiezen voor een bedrag of een percentage en stelt dit allemaal in via de backoffice van uw eigen webshop

Installatiebestanden via Github

Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren. U regelt dit allemaal via Magento Connect en de backoffice van uw webshop. U kunt zelf de gewenste betaalmethoden selecteren en activeren. Zodra er  een nieuwe update van de koppeling beschikbaar is, ontvangt u een seintje via uw backoffice. U hoeft dan alleen nog maar op 'updaten' te klikken en u beschikt weer over de laatste versie van de betaalmethode. Pay.nl direct installeren >

Via het Admin Panel van Pay.nl kunt u een stap-voor-stap handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd hoe u onze plugin met behulp van Magento Connect installeert zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van onze betaalmethoden.

Met een account bij Pay.nl krijgt u toegang tot het Administratie Paneel. Daar kunt u uw websites in een handomdraai toevoegen.

Om toegang te krijgen tot het paneel, maakt u eerst een account aan. Wilt u direct aan de slag, maar heeft u nog geen Pay.nl account? Maak direct een gratis account aan >

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van het Magento systeem:

Community

  • 1.6.x
  • 1.7.x
  • 1.8.x
  • 1.9.x
  • 2.0
  • 2.1
  • 2.2
  • Enterprise
Laatste nieuws over Magento
Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin
Lees verder
Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
Lees verder
Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect
Lees verder

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.