Shoptrader

De webwinkel software van Shoptrader biedt een alles-in-een oplossing waarmee alle technische zorgen worden weggenomen door het aanbieden van hosting, updates en support. Er zijn meer dan 43 full responsive templates beschikbaar en het systeem is volledig SEO geoptimaliseerd. Een Shoptrader webshop is geschikt voor de kleine en grotere webwinkelier. Door de keuze uit meer dan 100 add-ons is de webshop eenvoudig in te richten en uit te breiden.

iDEAL Shoptrader

Via de Shoptrader koppeling kunt u gebruik maken van alle betaaldiensten die Pay.nl biedt zoals iDEAL, creditcards en achteraf betalen. Door de volledig geïntegreerde module kunt u direct na aanmelding, betalingen ontvangen. In de backoffice van uw Shoptrader webshop kunt u de betalingen die via Pay.nl plaatsvinden, gemakkelijk beheren. U hoeft dus niet in te loggen op een aparte site.

shoptrader website

Pay.nl plugin voor Shoptrader.nl

Hosted webshop solution

Omdat Shoptrader webshops via een innovatief platform aanbiedt blijven de kosten laag en hoeft u nooit bezig te zijn met technische zaken zoals updates en de ontwikkeling van koppelingen. Door het aanbieden van webshops in de cloud, blijven de kosten laag en wordt er continue ontwikkeld.

De proactieve support afdeling van Shoptrader ondersteunt 24/7, waardoor u altijd direct weer verder kunt.

Templates, SEO en meer features

Voor de lay-out van uw webshop heeft u bij Shoptrader de keuze uit diverse templates in verschillende stijlen. Alle webshops zijn volledig responsive en dus ook perfect werkend op een mobiel of tablet. Voor eigen vormgeving biedt het Shoptrader platform uitstekende mogelijkheden, u kunt uw eigen webshop geheel in uw eigen stijl inrichten. Uw klant weet u snel te vinden door de SEO geoptimaliseerde software waarmee u effectief door de zoekmachines wordt geïndexeerd.

De voordelen op een rij:

Makkelijk in gebruik
De gebruiker staat bij Shoptrader centraal, daarom luisteren we naar ideeën en richten we onze backoffice zo in dat het voor iedereen makkelijk is om de winkel van zijn of haar dromen te bouwen.

Kwaliteit
Omdat de online wereld zich in sneltreinvaart ontwikkelt, is het van groot belang dat uw webwinkelsoftware het tempo bij kan houden. Wij zorgen er voor dat het platform continue wordt ontwikkeld zodat uw webwinkel altijd aan de laatste standaarden voldoet.

Persoonlijke support
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen wanneer je een webwinkel hebt. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor spoedgevallen en beantwoorden we graag al uw vragen.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder: