WooCommerce

Webshop plugin door PAY.

WooCommerce: flexibel én open-source

WooCommerce is het aanpasbare en open-source e-commerceplatform, gebouwd op WordPress. Met de WooCommerce plugin van WordPress bouw je als ondernemer eenvoudig een eigen webshop of website. Daarnaast voeg je ook gemakkelijk verschillende online betaalmethoden toe.

De WooCommerce plugin van PAY.

Bij het online aanbieden van producten hoort altijd een veilige betaaloplossing. Natuurlijk wil je deze betaalmethoden op een eenvoudige en snelle manier aan jouw webshop kunnen koppelen. Daarom heeft PAY. een WooCommerce plugin ontwikkeld waarmee je in een handomdraai iDEAL, PayPal, achteraf betaalmethoden AfterPay of Klarna en meer dan 20 andere betaalmethoden toevoegt aan jouw webshop voor soepele online betalingen. Dit doe je gemakkelijk via het Admin Panel. Vervolgens zet je met de WooCommerce plugin iedere gewenste betaalmethode aan- of uit. En dat met slechts één druk op de knop.

WordPress Plugin Directory

De PAY. WooCommerce plugin is goedgekeurd door WordPress.org en is hierdoor ook te vinden in de Wordpress Plugin Directory. Het voordeel hiervan is dat je de plugin of eventuele nieuwe versies van WordPress niet meer hoeft te downloaden via het Admin Panel. Je kan onze plugin ook direct installeren vanuit jouw WordPress contentmanagementsysteem (CMS). Ook als er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt dit weergegeven binnen jouw CMS en kan je de plugin zó updaten.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van WooCommerce, in combinatie met WordPress:

  • 2.1
  • 2.2
  • 2.3+
  • 3.0+

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.