WooCommerce

Pay.nl plugin voor WooCommerce

WooCommerce

Met de WooCommerce plugin van Wordpress kunt u een eigen e-commerce website ontwikkelen. Heeft u een bestaande website op basis van Wordpress? Dan is een koppeling zo geregeld. Deze webshop plugin is verkrijgbaar in het Nederlands, wat erg handig is voor de installatie.

Voor de kleine tot middelgrote webshop

WooCommerce is met name een geschikte e-commerce oplossing voor de kleine tot middelgrote webshop. Op basis van de aangeboden thema's, kiest u een passende lay-out. Door de diversiteit aan mogelijkheden kunt u met dit gratis systeem een volwaardige shop bouwen. Niet voor niets is deze module al ruim 20.000 keer gedownload.

woocommerce website

image

WooCommerce iDEAL plugin

Bij het online aanbieden van producten hoort ook een veilige en  betaaloplossing. Natuurlijk wilt u dit op een eenvoudige en snelle manier aan uw shop kunnen koppelen. Daarom heeft Pay.nl een plugin ontwikkeld waarmee u in een handomdraai iDEAL en meer dan 20 andere betaalmethoden toevoegt aan uw webshop. Welke van deze opties u aan wilt bieden, bepaalt u helemaal zelf. Via het Administratie Paneel kunt u iedere gewenste betaalservice met slechts één druk op de knop aan- of uitzetten.

Via het Administratie Panel van Pay.nl kunt u tevens een stap-voor-stap handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd hoe u onze plugin installeert zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van onze betaalmethoden.

WordPress Plugin Directory

Onlangs is onze WooCommerce plugin gecontroleerd en goedgekeurd door WordPress.org Daarom is onze plugin ook terug te vinden in de 'Wordpress Plugin Directory'.

Het voordeel hiervan is dat u de plugin, of eventuele nieuwe versies in de toekomst, niet meer hoeft te downloaden via ons 'Administratie Panel'. U kunt onze WooCommerce plugin namelijk direct installeren vanuit uw WordPress CMS. Ook als er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt dit weergegeven binnen uw CMS en kunt u de plugin met één klik updaten.

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van Woocommerce (in combinatie met Wordpress):

  • 2.1
  • 2.2
  • 2.3+
  • 3.0+
Laatste nieuws over WooCommerce
Essentiele plugin update voor WooCommerce 2.6.0
Lees verder
Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
Lees verder
Pay.nl betaalopties voor myCred plugin
Lees verder

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.