Shopware

Gratis webshop plugin door PAY.

De alles-in-één oplossing zonder technische zorgen: Shopware

Shopware is een van oorsprong Duits E-commerce platform dat gestaag de rest van Europa aan het veroveren is. Met de release van Shopware 6 is het websopsysteem volledig responsive uitgevoerd en dus geschikt voor telefoon en tablet.

Het platform heeft een ruime keuze aan responsive templates die stuk voor stuk 100% aanpasbaar zijn waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook zijn er een groeiend aantal plugins en extensies beschikbaar om de shopervaring nog gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit de Shopware Marketplace selecteer je plugins en extensies zoals die van PAY. waarna ze automatisch in de gewenste shop worden geïnstalleerd.

Betaalsysteem voor Shopware

Wil je jouw Shopware webwinkel compleet maken? Regel het snel eenvoudig via PAY. Al onze betaalmethoden zijn via onze gratis plugin beschikbaar. Naast iDEAL, kan je probleemloos gebruikmaken van creditcards, Bancontact, Giropay, AfterPay of een van de vele andere populaire betaalopties zoals een van de beschikbare giftcards.

CHECKOUT_Shopware5_1.png

iDEAL plugin voor Shopware

Heb je een webshop van Shopware? Dan kan je heel eenvoudig onze betaaldiensten aan jouw webshop koppelen via onze kant-en-klare plugin. Installatie gaat via de Shopware Marketplace waarna de plugin automatisch in jouw backend te vinden is. In het add-ons instellingenscherm vul je jouw API-token en service-ID in die bij het aanmaken van een account wordt gegenereerd.

Betaalmethoden toevoegen

Het toevoegen van de betaalmethoden is kinderlijk eenvoudig. Binnen de backend van Shopware ga je naar het menu item Instellingen / Betaalmethoden en je selecteert de gewenste betaalmethoden. Stel enkele parameters in en klik op opslaan. Om de Shopware plugin te installeren, heb je een account bij PAY. nodig. Wil je meer informatie en wil je weten welk pakket bij jouw webshop past? Bekijk ons actuele aanbod op onze pakketten pagina.

IPAD_Plugin-opzet_NL.png

3 stappen voor een gemakkelijke configuratie

sw5-signet.png   Shopware 5


 • Shopping Worlds: Dit is een krachtige en conversieverhogende functionaliteit van Shopware 5, bedacht om extra aandacht te geven aan experience en emotional shopping.
 • Intuïtief in gebruik: Met Shopware 5 kan je je volledig focussen op jouw online e-commerce business. De backend is zodanig ingedeeld waardoor jij jouw dagelijkse taken snel en met gemak kan uitvoeren.
 • Verbeterde en uitgebreide ERP: De ERP (enterprise resource planning) functies zijn uitgebreid met Point-of-Sale (POS) en kassamogelijkheden. Je kan standaard pinterminals gebruiken en ook is er ondersteuning toegevoegd voor klantkaarten en spaarsystemen. De extensies zijn volledig geïntegreerd met het ERP-systeem.
 • Technologie van de hoogste plank: De high-end en moderne softwarearchitectuur dient als basis voor Shopware 5. Je profiteert van PHP 7, Elasticsearch (prestatieverbetering) en open API.
 • Internationalisering: Shopware 5 is geoptimaliseerd voor internationalisering. Het platform heeft een aantal handige tools zoals een verbetering van de vertaaloptie in de backend. Winkelpagina’s kunnen nu rechtstreeks vanuit één centraal punt worden vertaald en hele categorieën kunnen eenvoudig in meerdere talen worden opgeslagen.
 • Open source en makkelijk aanpasbaar: Met dank aan het Smarty template is jouw webshop gemakkelijk backed aan te passen, zonder ook maar een coderegel aan te hoeven passen! Daarnaast omarmt Shopware 5 open source en gelooft het platform dat samenwerking leidt tot een betere kwaliteit en meer innovatie.

sw6-signet.png   Shopware 6


 • Augmented dashboard: Dankzij het Vue-framework en de slimme zoek- en bestuursfuncties is het dashboard van Shopware 6 intuïtiever, minimalistischer en toegankelijker.
 • Eenvoud en kwaliteit: Met de nieuwe unieke grafische interface kan je een origineel ontwerp ontwikkelen zonder daar programmeerkennis voor nodig te hebben!
 • Geoptimaliseerde SEO: Met de nieuwe Shopping Experience-oplossing wordt elke pagina van jouw online webshop sneller en makkelijker gereguleerd en aangepast aan de behoeften van de moderne consument. Bovendien zijn er eindeloze SEO-mogelijkheden. In tegenstelling tot Shopware 5 past de nieuwe versie zich veel sneller aan voor een zoekmachine-vriendelijke website.
 • Sales channel kansen en mogelijkheden: Extra programma-opties kunnen helpen om de merkbekendheid te vergroten. In Shopware 6 zijn er sociale netwerken en gezamenlijke handelsplatforms waar je zowel jouw brand kan promoten als de klantloyaliteit kan vergroten.
 • Bereik internationale markten: Dankzij de uitgebreide meertalige ondersteuningsfuncties die beschikbaar zijn, kan jouw online webshop ook buitenlandse gebruikers bedienen. Je kan prijzen in een andere valuta aanbieden en de juiste kanalen selecteren om klanten te vinden.
 • Geavanceerde zakelijke kansen: In Shopware 6 is de optie Rule Builder toegevoegd die de mogelijkheid biedt om individuele regels en het beleid van jouw online webshop aan te passen. Definieer de uiteindelijke prijs van jouw producten, kies individuele vergoedingen en stel de bezorgkosten in. Elk detail is binnen handbereik!

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.