Shopware

PAY. plugin voor Shopware

Shopware

Shopware is een van oorsprong Duits E-commerce platform dat gestaag de rest van Europa aan het veroveren is. Met de release van Shopware 5 is het websopsysteem volledig responsive uitgevoerd en dus geschikt voor telefoon en tablet.

Het platform heeft een ruime keuze aan responsive templates die stuk voor stuk 100% aanpasbaar zijn waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook zijn er een groeiend aantal plugins en extensies beschikbaar om de shopervaring nog gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit de Shopware Marketplace selecteer je plugins en extensies zoals die van PAY. waarna ze automatisch in de gewenste shop worden geïnstalleerd.

Shopware website

image

Betaalsysteem voor Shopware

Wil je jouw Shopware webwinkel compleet maken? Regel het snel eenvoudig via PAY. Al onze betaalmethoden zijn via onze gratis plugin beschikbaar. Naast iDEAL, kan je probleemloos gebruikmaken van creditcards, Bancontact/ Mister Cash, Giropay, AfterPay of een van de vele andere populaire betaalopties zoals een van de beschikbare giftcards.

CHECKOUT_Shopware5_1.png

iDEAL plugin voor Shopware

Heb je een webshop van Shopware? Dan kan je heel eenvoudig onze betaaldiensten aan jouw webshop koppelen via onze kant-en-klare plugin. Installatie gaat via de Shopware Marketplace waarna de plugin automatisch in jouw backend te vinden is. In het add-ons instellingenscherm vul je jouw API-token en service-ID in die bij het aanmaken van een account wordt gegenereerd.

Betaalmethoden toevoegen

Het toevoegen van de betaalmethoden is kinderlijk eenvoudig. Binnen de backend van Shopware ga je naar het menu item Instellingen / Betaalmethoden en je selecteert de gewenste betaalmethoden. Stel enkele parameters in en klik op opslaan. Om de Shopware plugin te installeren, heb je een account bij PAY. nodig. Wil je meer informatie en wil je weten welk pakket bij jouw webshop past? Bekijk ons actuele aanbod op onze pakketten pagina.

IPAD_Plugin-opzet3NL.png

3 stappen voor een gemakkelijke configuratie

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.