Shopware

Pay.nl plugin voor Shopware

Shopware

Shopware is een van oorsprong Duits E-commerce platform dat gestaag de rest van Europa aan het veroveren is. Met de release van Shopware 5 is het websopsysteem volledig responsive uitgevoerd en dus geschikt voor telefoon, tablet, of welk platform dan ook.

Het platform heeft een ruime keus aan responsive templates, die stuk voor stuk 100% aanpasbaar zijn, waar door de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook zijn er een groeiend aantal plugins en extensies beschikbaar om de shopervaring nog gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit de Shopware Marketplace selecteert u plugins en extensies zoals die van Pay.nl, waarna ze automatisch in de gewenste shop worden geïnstalleerd.

Shopware website

image

Betaalsysteem voor Shopware

Wilt u uw Shopware webwinkel compleet maken? Regel het snel eenvoudig via Pay.nl. Al onze betaalmethoden zijn via onze gratis plugin beschikbaar. Naast iDEAL, kunt u probleemloos gebruik maken van creditcards, Bancontact/ Mister Cash, Giropay, Afterpay of een van de vele andere populaire betaalopties, zoals een van de beschikbare giftcards.

iDEAL plugin voor Shopware

Heeft u een webshop van Shopware? Dan kunt u heel eenvoudig onze betaaldiensten aan uw webshop koppelen via onze kant-en-klare plugin. Installatie gaat via de Shopware Marketplace, waarna de plugin automatisch in uw backend te vinden is. In het Addons instellingenscherm vult u uw API-token en serviceID in, welke bij het aanmaken van een account gegenereerd worden.

Betaalmethoden toevoegen

Het toevoegen van de betaalmethoden is kinderlijk eenvoudig. Binnen de Backend van Shopware gaat u naar het menuitem Instellingen / Betaalmethoden en selecteert de gewenste betaalmethoden. Stel enkele parameters in, en klik op opslaan. Om de Shopware plugin te installeren hebt u een account bij Pay.nl nodig. Wilt u meer informatie en weten welk pakket bij uw webshop past? Bekijk ons actuele aanbod op onze pakketten pagina.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.