Shoptrader

Webshop plugin door PAY.

Professionele alles-in-één webshopsoftware: Shoptrader

De webwinkel software van Shoptrader biedt een alles-in-één oplossing waarmee alle technische zorgen worden weggenomen door het aanbieden van hosting, updates en support. Er zijn meer dan 50 full responsive templates beschikbaar en het systeem is volledig SEO geoptimaliseerd. Een Shoptrader webshop is geschikt voor de kleine en grotere webwinkelier. Door de keuze uit tientallen add-ons is de webshop eenvoudig in te richten en uit te breiden.

Shoptrader Payments

Via de automatisch koppeling met Shoptrader kan je gebruik maken van alle betaaldiensten die PAY. biedt zoals iDEAL, creditcards en achteraf betalen. Door de volledig geïntegreerde module kan je direct na aanmelding betalingen ontvangen. In de backoffice van jouw Shoptrader webshop kan je de betalingen die via PAY. plaatsvinden gemakkelijk beheren. Je hoeft dus niet in te loggen op een aparte website. De kosten voor het gebruik van Shoptrader en de transactiekosten worden automatisch verrekend zodat het jou enorm veel administratie scheelt.

Hosted webshop solution

Omdat Shoptrader webshops via een innovatief platform aanbiedt, blijven de kosten laag en hoef je nooit bezig te zijn met technische zaken zoals updates en de ontwikkeling van koppelingen. Door het aanbieden van webshops in de cloud blijven de kosten laag en wordt er continu ontwikkeld.

De proactieve support afdeling van Shoptrader ondersteunt 24/7 waardoor je altijd direct weer verder kan.

Templates, SEO en meer features

Voor de layout van jouw webshop heb je bij Shoptrader de keuze uit diverse templates in verschillende stijlen. Alle webshops zijn volledig responsive en dus ook perfect werkend op een mobiel of tablet. Voor eigen vormgeving biedt het Shoptrader platform uitstekende mogelijkheden. Je kan jouw eigen webshop geheel in eigen stijl inrichten. Jouw klant weet je snel te vinden door de SEO geoptimaliseerde software waarmee je effectief door de zoekmachines wordt geïndexeerd.

De voordelen op een rij:

Makkelijk in gebruik
De gebruiker staat bij Shoptrader centraal, daarom luisteren we naar ideeën en richten we onze backoffice zo in dat het voor iedereen makkelijk is om de winkel van zijn of haar dromen te bouwen.

Kwaliteit
Omdat de online wereld zich in sneltreinvaart ontwikkelt, is het van groot belang dat uw webwinkelsoftware het tempo bij kan houden. Wij zorgen er voor dat het platform continue wordt ontwikkeld zodat uw webwinkel altijd aan de laatste standaarden voldoet.

Persoonlijke support
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen wanneer je een webwinkel hebt. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor spoedgevallen en beantwoorden we graag al uw vragen.

Shoptrader Stories

 

Bekijk meer succes stories

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.