Shopify

Pay.nl plugin voor Shopify

Shopify

Shopify is een van de grootste e-Commerceplatforms van de wereld. Shopify is een SaaS‑oplossing waarmee binnen enkele simpele stappen een online shop in de cloud kan worden opgezet. De klantenkring van Shopify bestaat uit ruim 300.000 merchants wereldwijd.

Alle betaalmethoden in één APP

De Pay.nl APP voor Shopify verrijkt uw webwinkel met de meeste betaalmethoden in uw webwinkel. Niet alleen standaard betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact Creditcards, maar ook Giftcards en zelfs Achteraf betalen met Billink voegt u met de Pay.nl App eenvoudig toe aan uw webshop, zodat uw klanten direct kunnen betalen.

Shopify website

image

De Shopify APP van Pay.nl

Installeren van de Pay.nl Shopify app is binnen enkele simpele stappen geregeld, waarna u direct uw eerste betalingen kunt ontvangen. Via de eenvoudige installatiehandleiding bent u in enkele minuten klaar.

Wanneer u de App heeft geïnstalleerd, kiest u zelf welke betaalmethoden u wil integreren in uw webshop. Pay.nl biedt u een ruime keuze betaalmethoden waaronder iDEAL, Bancontact, creditcards, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen met Billink. Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers.

Hanleiding downloaden   APP installeren

image

De voordelen van de Pay.nl Shopify APP op een rij:

iDEAL backup plan
Storingen bij één van de iDEAL banken of iDEAL zelf? Het iDEAL backup plan zorgt ervoor dat uw klanten altijd kunnen betalen in geval van een storing. U bepaalt zelf de opties die aan uw klanten worden getoond.

Second Chance module
Verlaten winkelwagentjes behoren tot het verleden met Second Chance. Wanneer een betaling wordt geannuleerd of verloopt treedt onze slimme module in werking en stuurt Pay.nl uw klant een gepersonaliseerde mail met een betaallink om de order alsnog te voldoen.

Creditcard fraudepreventie
Om chargebacks en fraude tegen te gaan hanteert Pay.nl een uniek creditcard fraudepreventiesysteem. In 3 stappen beoordeelt Pay.nl de betrouwbaarheid van elke creditcardbetaling. Minder fraude en chargebacks betekent minder kosten en rompslomp voor u als Merchant

De meeste betaalmethoden in één APP
De Pay.nl app voor Shopify biedt u een breed scala van ruim 20 betaalmethoden die u in enkele eenvoudige stappen aan uw webwinkel kunt toevoegen.

Betaalmethoden die werken met Shopify:

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.