Shopify

Webshop plugin door PAY.

Start jouw webshop met Shopify via PAY!

Shopify is een van de grootste e-commerceplatforms van de wereld en wordt door ruim 300.000 webshop ondernemers gebruikt. De populariteit van deze SaaS-oplossing is ongekend en daarom zet je via PAY. in no time een Shopify webshop in de cloud op!

De Shopify plugin via PAY. verrijkt jouw webshop met veel verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, en cadeaukaarten. Daarnaast voeg je sinds kort ook gemakkelijk AfterPay toe aan Shopify zodat jouw klanten direct met deze populaire achteraf betaalmethode kunnen betalen in jouw webshop.

Webshop plugin Shopify

De Shopify app van PAY.

Via PAY. installeer je binnen enkele minuten de Shopify app. Met deze app kan je direct betalingen ontvangen op jouw website. Via deze installatiehandleiding lees je hoe je dit gemakkelijk kunt doen.

Wanneer je de Shopify app hebt geïnstalleerd, kies je zelf welke betaalmethoden je wil integreren in jouw webshop. PAY. biedt een ruime keuze betaalmethoden waaronder Bancontact, creditcards, maar ook de mogelijkheid voor achteraf betalen met Billink. Daarnaast kan je kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers én je kan via Shopify uiteraard ook betalen met iDEAL. De betaalmogelijkheden met een Shopify webshop zijn echt eindeloos!

Handleiding Shopify   app installeren

De voordelen van de PAY. Shopify app op een rij:

  • iDEAL backup plan
  • Ervaar je storingen bij één van de iDEAL banken of bij iDEAL zelf? Het iDEAL backup plan zorgt ervoor dat jouw klanten altijd kunnen betalen in geval van een storing. Je bepaalt zelf de opties die aan jouw klanten worden getoond.
  • Second chance
  • Verlaten winkelwagens behoren tot het verleden met de second chance. Wanneer een betaling wordt geannuleerd, treedt onze slimme module in werking. PAY. stuurt vervolgens een gepersonaliseerde e-mail met een betaallink naar jouw klant om de order alsnog te voldoen.

  • Creditcard fraudepreventie
  • Om chargebacks en fraude tegen te gaan, hanteert PAY. een uniek creditcard fraudepreventiesysteem. In drie stappen beoordeelt PAY. de betrouwbaarheid van elke creditcardbetaling. Minder fraude en chargebacks betekent namelijk minder kosten en gedoe voor jou als ondernemer.
  • De meeste betaalmethoden in één app
  • De PAY. app voor Shopify biedt jou een breed scala van ruim 20 betaalmethoden die je in enkele eenvoudige stappen aan jouw webshop kan toevoegen.


Betaalmethoden die werken met Shopify:

  • icon

Wij helpen je graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.