Shopify

Webshop plugin door PAY.

Bouw een online onderneming op, ongeacht in welke branche je actief zit: Shopify

Shopify is een van de grootste e-Commerceplatforms van de wereld. Shopify is een SaaS‑oplossing waarmee binnen enkele simpele stappen een online shop in de cloud kan worden opgezet. De klantenkring van Shopify bestaat uit ruim 300.000 merchants wereldwijd.

Alle betaalmethoden in één app

De PAY. app voor Shopify verrijkt jouw webwinkel met de meeste betaalmethoden. Niet alleen standaard betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, maar ook cadeaukaarten en zelfs achteraf betalen met Billink voeg je met de PAY. app eenvoudig toe aan jouw webshop, zodat jouw klanten direct kunnen betalen.

De Shopify app van PAY.

Installeren van de PAY. Shopify app is binnen enkele simpele stappen geregeld, waarna je direct jouw eerste betalingen kan ontvangen. Via de eenvoudige installatiehandleiding ben je in enkele minuten klaar.

Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, kies je zelf welke betaalmethoden je wil integreren in jouw webshop. PAY. biedt jou een ruime keuze betaalmethoden waaronder iDEAL, Bancontact, creditcards, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen met Billink. Daarnaast kan je kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers.

Handleiding Shopify   app installeren

image

De voordelen van de PAY. Shopify app op een rij:

iDEAL backup plan
Storingen bij één van de iDEAL banken of iDEAL zelf? Het iDEAL backup plan zorgt ervoor dat jouw klanten altijd kunnen betalen in geval van een storing. Je bepaalt zelf de opties die aan jouw klanten worden getoond.

Second chance 
Verlaten winkelwagentjes behoren tot het verleden met second chance. Wanneer een betaling wordt geannuleerd of verloopt, treedt onze slimme module in werking en stuurt PAY. jouw klant een gepersonaliseerde e-mail met een betaallink om de order alsnog te voldoen.

Creditcard fraudepreventie
Om chargebacks en fraude tegen te gaan hanteert PAY. een uniek creditcard fraudepreventiesysteem. In 3 stappen beoordeelt PAY. de betrouwbaarheid van elke creditcardbetaling. Minder fraude en chargebacks betekent minder kosten en rompslomp voor jou als Merchant.

De meeste betaalmethoden in één app
De PAY. app voor Shopify biedt jou een breed scala van ruim 20 betaalmethoden die je in enkele eenvoudige stappen aan jouw webwinkel kan toevoegen.

Betaalmethoden die werken met Shopify:

  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.