Lightspeed

Pay.nl plugin voor Seoshop

Lightspeed

Lightspeed is het snelstgroeiende e-Commerceplatform van Europa. Lightspeed, voorheen bekend als SEOshop is een Software-as-a-Service (SaaS) platform waarmee Merchants zeer eenvoudig een online winkel op kunt zetten. De klantenkring van Lightspeed bestaat uit ruim 8,500 merchants in 11 Europese landen.

image

Alle betaalmethoden in één APP

Met de webwinkelsoftware van Lightspeed in combinatie met de Pay.nl APP bent u verzekerd van een betrouwbaar webshopsysteem met de meeste betaalmethoden in uw webwinkel. Onder andere iDEAL, Creditcards, Giftcards en Achteraf betalen voegt u met de Pay.nl App eenvoudig toe aan uw webshop, zodat uw klanten direct kunnen betalen.

Lightspeed website

De Lightspeed APP van Pay.nl

Installeren van de Pay.nl Lightspeed app is kinderlijk eenvoudig en binnen enkele seconden geregeld, waarna u direct uw eerste betalingen kunt ontvangen. In de pdf-handleiding of via het Youtube instructiefilmpje ziet u hoe u de plugin installeert.

Wanneer u de App heeft geïnstalleerd, kiest u zelf welke betaalmethoden u wilt integreren in uw webshop. Pay.nl biedt u een ruime keuze betaalmethoden waaronder iDEAL, Bancontact, creditcards, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay of Billink. Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers.

Download de handleiding

Instructiefilm: Lightspeed app installeren

De voordelen op een rij:

Zoekmachinevriendelijk (SEO)
De sleutel naar online succes is om met uw webshop goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Daarom zit uw Lightspeed webshop boordevol met zoekmachine optimalisatie tools. Deze worden tevens voortduren geupdate zodat ze altijd voldoen aan de laatste richtlijnen van Google.

Geen technische kennis nodig
Bij Lightspeed kunt u direct starten met het opzetten van uw webshop, u heeft hier geen technische kennis voor nodig. Uw webshop beheert u volledig in de cloud van Lightspeed, dus u heeft geen software te downloaden en installeren.

Design volledig naar wens aanpasbaar
Uiteraard wil het oog ook wat, en daarom kunt u uw het design van uw webshop geheel naar eigen wens aanpassen. Lightspeed beschikt over een gebruiksvriendelijke HTML/CSS editor waarmee u uw webshop kunt aanpassen naar uw eigen huisstijl.

Standaard responsive designs
Steeds meer consumenten kopen via hun smartphone of tablet. Daarom heeft u een webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten, oftewel een webshop die mobile compatible is. Dit heeft tevens een gunstig effect op uw online vindbaarheid.

Geen ontwikkeling, direct online
Als u een webshop opent, wilt u met uw enthousiasme natuurlijk meteen aan de slag. Bij Lightspeed hoeft u niet te wachten op een team developers, maar kunt u direct beginnen met verkopen. Binnen 30 minuten staat uw webshop online en met de Lightspeed App van Pay.nl heeft u ook direct toegang tot de verschillende betaalmethoden.

Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
Voor uw klanten is het van groot belang om te weten dat hun (betaal)gegevens in goede handen zijn. Met Lightspeed worden de gegevens van uw klanten beveiligd middels SSL/HTTPS. Het belang van een goed beveiligde webshop leggen wij u uit in onze blogpost over betrouwbaarheid.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.