OpenCart

Webshop plugin door PAY.

Alles wat je nodig hebt om jouw online webshop te creëren, op te schalen en innoveren: OpenCart

Het open source e-commerce systeem van OpenCart staat bekend als gebruiksvriendelijk met veel handige features. Met OpenCart kan je ongelimiteerd producten en categorieën aan jouw webshop toevoegen. Dus zowel geschikt voor de startende als de ervaren online ondernemer.

OpenCart is ook zeer geschikt voor de beginnende webshop. Doordat het zeer efficiënt is geïmplementeerd blijft de website in vrijwel alle omstandigheden snel ook wanneer je bijvoorbeeld over een shared server beschikt.

Wereldwijd systeem voor online verkoop

OpenCart stelt duizenden thema’s beschikbaar waardoor je eenvoudig een vormgeving kan kiezen die bij jouw webshop past. Voor vragen is er een OpenCart community, maar ook staat er 24/7/365 een support team klaar. Bij eventuele uitbreiding met meerdere webshops kan je deze met OpenCart allemaal vanuit één systeem beheren. Het systeem is geoptimaliseerd voor zoekmachines, mede door de duidelijk indeling van categorieën.

Compleet betaalsysteem voor OpenCart

Ben je op zoek naar een uitgebreid betaalsysteem voor jouw OpenCart webshop? PAY. biedt jou gratis een kant-en-klare plugin. Je installeert hiermee in een handomdraai al onze betaaloplossingen in jouw webshop. Zo creeër je eenvoudig en snel een betaalpagina met alle online betaalmethoden die je wil zoals iDEAL, creditcard, AfterPay en nog veel meer. Jouw bezoekers hebben hierdoor een ruime keuze in veilige en vertrouwde betaalwijzes.

OpenCart iDEAL plugin downloaden

Wil jr direct aan de slag met de installatie van iDEAL en al onze andere online betaalmethoden voor jouw webshop? Kies jouw online betaalpakket en maak een account aan. Starten zonder maandelijkse kosten? Kies dan voor het Pioneer pakket. Met dit pakket kan je onze online betaaldiensten gratis ontdekken en betaal je alleen voor de transacties. Ga direct aan de slag.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van Opencart:

  • 1.5.2+
  • 2.0 - 2.3
  • 3

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.