OpenCart

Pay.nl plugin voor OpenCart

OpenCart

Het open source e-commerce systeem van OpenCart staat bekend als gebruiksvriendelijk met veel handige features. Met OpenCart kunt u ongelimiteerd producten en categorieën aan uw shop toevoegen. Dus zowel geschikt voor de startende als de ervaren online ondernemer.

OpenCart is ook zeer geschikt voor de beginnende webshop. Doordat het zeer efficient is geimplementeerd blijft de site in vrijwel alle omstandigheden snel, ook wanneer u bijvoorbeeld over een shared server beschikt.

opencart website

image

Wereldwijd systeem voor online verkoop

OpenCart stelt duizenden thema’s beschikbaar, waardoor u eenvoudig een vormgeving kunt kiezen die bij uw webshop past. Voor vragen is er een OpenCart community, maar ook staat er 24/7/365 een support team klaar. Bij eventuele uitbreiding met meerdere webshops, kunt u deze met OpenCart allemaal vanuit één systeem beheren. Het systeem is geoptimaliseerd voor zoekmachines, mede door de duidelijk indeling via categorieën

Compleet betaalsysteem voor OpenCart

Bent u op zoek naar een uitgebreid betaalsysteem voor uw OpenCart webshop? Pay.nl biedt u gratis een kant-en-klare plugin. U installeert hiermee in een handomdraai al onze betaaloplossingen in uw webshop. Zo creeërt u eenvoudig en snel een betaalpagina met alle online betaalmethoden die u wilt, zoals iDEAL, creditcard, Afterpay en nog veel meer. Uw bezoekers hebben hierdoor een ruime keuze in veilige en vertrouwde betaalwijzes.

Opencart iDEAL plugin downloaden

Wilt u direct aan de slag met de installatie van iDEAL en al onze andere online betaalmethoden voor uw webshop? Kies uw online betaalpakket en maak een account aan. Starten zonder maandelijkse kosten? Kies dan voor het Pioneer (XS) pakket. Met dit pakket kunt u onze online betaaldiensten gratis ontdekken en betaalt u alleen voor de transacties.  Ga direct aan de slag >

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van Opencart:

  • 1.5.2+
  • 2.0 - 2.3
  • 3
Laatste nieuws over OpenCart
Op veler verzoek: OpenCart 2.0 plugin
Lees verder
Nieuwe plugin voor OpenCart
Lees verder

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.