SW-Retail

Webshop plugin door PAY.

Bedrijfssoftware waarmee je van inkoop tot verkoop je winkel automatiseert: SW-Retail

Het SW-Retail systeem is hét kassasysteem voor efficiënte afhandeling van betalingen waarmee je bovendien slim de inkoop, verkoop en voorraad beheert. Het kassasysteem is perfect voor offline en online verkoop van jouw producten. De SW-Retail kassasoftware kenmerkt zich door eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak. 

De voordelen op een rij:

  • Jouw gekozen PAY. oplossing geïntegreerd in het kassasysteem zonder dat je hier werk van hebt
  • Offline en online verkopen overzichtelijk in één systeem
  • Jouw assortiment en voorraad in jouw webshop automatisch gevuld. Dit bespaart jou tijd
  • Alle verkopen gekoppeld aan jouw klanten. Daarmee krijg je een haarscherp beeld van wie wat koopt en wanneer!
  • Het kassasysteem verwerkt automatisch alle betaalmethoden die je via jouw PAY. betaalautomaat kan laten uitvoeren

Start efficiënt werken door alle verkoop centraal te beheren

Altijd een actueel overzicht van al jouw online en offline verkopen. De betaalmethoden van PAY. zijn volledig geïntegreerd in het SW-Retail kassasysteem. Of de klant nu betaalt met pin, creditcard of contant: de SW-Retail kassa software verwerkt de betaling direct. Bovendien neemt het SW-Retail systeem ook alle verkopen via jouw webshop mee waardoor je altijd en overal jouw complete omzet- en voorraadgegevens hebt.

Kies het kassasysteem dat bij jouw bedrijf past

Alle SW-Retail kassasystemen kunnen we koppelen aan PAY. Of je nu een eenmanszaak of een onderneming met 200 locaties hebt - SW-Retail heeft een passende oplossing voor jou!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de implementatie van het SW-Retail kassasysteem met de PAY. koppeling. SW-Retail zorgt voor een snelle en soepele implementatie van het kassasysteem met de PAY. koppeling zodat je zonder problemen snel aan de slag kan.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.