Drupal Commerce & Shopfactory

Pay.be stelt een groot aantal plug-ins beschikbaar voor haar Merchants. Sinds kort hebben wij ook Drupal and Shopfactory aan dit lijstje toegevoegd. Wij zijn als payment provider continu op zoek hoe we u als Merchant nog beter kunnen faciliteren.

In dit nieuwsbericht vindt u naast algemene informatie over de dienst ook een verwijzing naar de website en indien beschikbaar de download locatie.

Drupal en Shopfactory toegevoegd
16-01-2017
Drupal Commerce plugin toegevoegd

Drupal Commerce

Is een uitgebreid en veelzijdig open source platform, met vele mogelijkheden. Dankzij een innovatieve en actieve community en de schaalbaarheid van deze techniek is het een populair CMS bij een groot aantal multinationals. Klik voor meer informatie over Drupal op de knop "Community" of download the plug-in via Github

Download via Github

Shopfactory

De eerste versie van het e-commerce systeem Shopfactory ontstond al in 1996, waarmee het één van de oudste systemen is gericht op webwinkels. Via een softwareprogramma op uw PC kunt u met behulp van een WYSIWYG-editor eenvoudig binnen enkele stappen een professionele webwinkel opzetten

Shopfactory is gedurende 30 dagen gratis te gebruiken. Daarna kan de merchant kiezen uit 2 versies: Pro of Gold. Klik voor meer informatie over Shopfactory op de website knop hieronder.

SHOPFACTORY INSTALLATIE INSTRUCTIES

Shopfactory plugin toegevoegd