Pay.be als eerste PSP met een SEOshop App

Pay.be is de allereerste betaalprovider met een App in de SEOshop App Store! Na maanden van voorbereiding kunnen we alle SEOshop-gebruikers nu voorzien van de online betaaloplossingen van Pay.be. Dat betekent dat de SEOshop App Store nu eenvoudig toegang geeft tot de scherpste transactietarieven , de handigste features en de beste service van Pay.be!

lees meer over onze APP

Pay.be als eerste PSP met een SEOshop App
23-11-2015

SEOshop Apps

SEOshop maakt het u makkelijk om een webshop te starten. Voor het gebruik van dit e-commerce platform is namelijk geen technische kennis nodig en met een paar klikken zet u uw eigen webshop in elkaar. In de App Store vindt u talloze Apps om uw webshop te voorzien van extra's en handige snufjes, zo ook de betaalmogelijkheden van Pay.be. Hiermee kunt u alle gewenste online betaalmethoden aanbieden aan uw klanten, waaronder iDEAL, creditcards, giftcards en achteraf betalen.

Overname Lightspeed

SEOshop blijft ontwikkelen. Enkele dagen geleden werd bekend gemaakt dat SEOshop is overgenomen door Lightspeed. Dit Canadese softwarebedrijf was tot nu toe gespecialiseerd in Point Of Sale (POS) platformen voor winkels en restaurants. Dit betekent dat we in de toekomst nog meer mooie innovaties kunnen verwachten op het gebied van omnichannel dienstverlening. Ook Pay.be zal als Payment Service Provider met een App in de SEOshop App store meegaan met deze ontwikkelingen.

App Activeren

Recent hebben we een succesvolle pilot uitgevoerd en de eerste Merchants kennis laten maken met onze SEOshop App. Vanaf vandaag is de Pay App voor iedereen beschikbaar! Lees meer over de Pay App voor SEOshop op de productpagina of lees in onze SEOshop handleiding hoe u uw SEOshop kunt koppelen aan het Pay.be betaalplatform. In de bijbehorende instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de app installeert.

Registreren bij Pay.be

Nog geen klant van Pay.be? Via de App kunt u zich eenvoudig registreren met de gegevens waarmee u bij SEOshop geregistreerd bent. U hoeft hiervoor uw gegevens niet opnieuw in te vullen; met een paar klikken voltooit u uw registratie bij Pay.be.

APP installeren in SEOshop