Capayable Gespreid Betalen

Laat uw klanten renteloos in drie termijnen betalen

Dat de wereld van online betalen niet stilstaat is al jaren een feit. Nieuwe ontwikkelingen en innovaties wisselen elkaar in een rap tempo af en om als webwinkelier het verschil te kunnen maken ten opzichte van de concurrentie is het van belang dat u de klant centraal stelt in het aankoopproces. Omdat deze zogeheten customer centricity steeds belangrijker wordt en u uw klant wel keuze moet bieden als het om betaaloplossingen gaat, introduceert Pay.be een nieuwe betaalmethode in haar toch al uitgebreide portfolio:

Capayable Gespreid Betalen
Capayable Gespreid betalen
19-10-2016

Geen meldingen, geen rente, geen zorgen

Capayable Gespreid is een unieke betaaldienst waarbij u uw klanten de mogelijkheid biedt om bedragen tot € 3.000,- in drie gelijke termijnen te betalen zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat de betaaltermijn binnen de wettelijke termijn van zestig dagen valt, hoeft u dus ook geen conversiekillende "Let op! Geld lenen kost geld"-meldingen in uw checkout te plaatsen.

Drempelverlagend en omzetverhogend

Dankzij de mogelijkheid om in 3 gelijke termijnen te betalen trekt u uw klant sneller over de streep en verhoogt u het gemiddelde bonbedrag. Een klant die vandaag een van de termijnen kan betalen, kan dit naar alle waarschijnlijkheid ook op de datum van de tweede en derde termijn. Hierdoor is het voor een consument een stuk gemakkelijker een grote aankoop zoals bijvoorbeeld witgoed of electronica te bestellen.

Capayable Gespreid Betalen

Enkele voordelen op een rij:

  • Eerste termijn via iDEAL
  • Laat uw klant renteloos in 3 termijnen betalen
  • Mogelijk voor bonbedragen tot €3.000,-
  • Geen BKR registratie of leningsovereenkomst nodig
  • Geen ‘Let op! Geld lenen kost geld’ meldingen in uw webshop
  • Stijging van de gemiddelde orderwaarde
  • Hoge acceptatiegraad dankzij de spreiding van de termijnen
  • Beschikbaar voor zowel B2C als B2B

Over Capayable

Capayable is een innovatieve betaaldienstverlener gespecialiseerd in achteraf betalen voor e-commerce. Vanwege de jarenlange ervaring van Capayable achteraf betalen is er vanuit de online retail een behoefte gesignaleerd waar tactisch op in is gesprongen. Na uitvoerige tests en een succesvolle pilot met enkele klanten van Pay.be is het product klaar om de wereld van online betalingen te veroveren.

Meer weten?

Ook profiteren van de innovatieve betaaloplossingen van Pay.be? Wilt u meer weten over Capayable achteraf betalen, Capayable gespreid of een van de vele andere betaalmethoden of features van Pay.be? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 - 88 666 66, of maak kennis met Pay.be in het gratis Pioneer Pakket.