Nieuwe betaalmethode beschikbaar: Amazon Pay

Amazon.com. Naast Google en Facebook een van de grootste IT-bedrijven ter wereld. Amazon.com is ooit begonnen als online warenhuis, maar heeft inmiddels haar portfolio uitgebreid naar meerdere kanalen zoals domotica, VPS hosting en sinds medio dit jaar ook Amazon Pay.

Installatiehandleiding Amazon Pay

?
22-08-2017

Miljoenen potentiële klanten

Met de toevoeging van Amazon Pay aan uw webwinkel boort u in één keer een potentiële klantenkring van miljoenen consumenten van over de hele wereld aan. U geeft consumenten de mogelijkheid om in te loggen via Amazon en te betalen met behulp van informatie die in hun Amazon account is opgeslagen. In een paar eenvoudige stappen kunnen ze een transactie voltooien. De betaalmethode is gestoeld op jaren e-commerce innovatie en vertrouwd door zowel merchants als consumenten.

Hoe werkt het?

Amazon Pay is qua werking vergelijkbaar met Paypal. Voor consumenten die al eens eerder via Amazon een bestelling hebben geplaatst, worden de kaartgegevens opgeslagen op de secure servers van de E-commerce gigant. Wanneer ze een nieuwe betaling in uw checkout initiëren, loggen ze in op hun Amazon account en kunnen ze in enkele stappen een betaling uit te voeren, zonder het gebruik van een e-reader of een andere 2e verificatie.

Activeren?

Wilt u ook een potentiële klantenkring van miljoenen internationale consumenten aanboren? Activeer de betaaloptie dan direct in uw admin panel. Amazon Pay is beschikbaar vanaf het Professional Pakket. Wilt u gebruik maken van de vele betaalopties van Pay.be? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak direct een account aan.