Nieuw: Pay.be plugin voor Shopify

Na een succesvolle beta-testfase met een aantal van onze merchants bieden we vanaf vandaag een nieuwe plugin aan in het assortiment van Pay.be: Shopify. Shopify is een SaaS-oplossing met ruim 300.000 actieve merchants en geldt als een van de grootste e-commerceplatforms van de wereld.

De Pay.be app voor Shopify kan met enkele eenvoudige stappen en zonder technische kennis geinstalleerd worden. Na de installatie heeft u de beschikking over meer dan 20 verschillende betaalmethoden waaronder iDEAL, Bancontact, creditcard en achteraf betalen.

Pay.be plugin voor Shopify
20-09-2016
Shopify App

De Shopify APP van Pay.be installeren


Installeren van de Pay.be Shopify app is met enkele simpele stappen geregeld, waarna u direct uw eerste betalingen kunt ontvangen.

Via de installatiehandleiding wordt toegelicht hoe u toegang kunt verlenen tot de app, welke accountgegevens u in dient te stellen en waar u de gewenste betaalmethoden kunt activeren.

Handleiding downloaden

Achteraf betalen

Naast de standaard betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en creditcard biedt de app ook de unieke mogelijkheid om uw klanten achteraf te laten betalen via Billink.

Hiermee is Pay.be de enige Payment Service Provider die een 'achteraf betaalmethode' in de Shoppify app heeft geintegreerd!

Registeren

Heeft u een Shopify webshop maar nog geen Pay.be account? Meld u dan snel en eenvoudig aan.

U profiteert van unieke features als de second chance module en een uitgebreid creditcard fraudepreventiesysteem.