Feature update

De afgelopen maand zijn er een aantal kleinere features gereleased die het voor onze Merchants weer een stukje makkelijker maken. In deze update zetten we deze features graag voor u op een rijtje :

Feature update
09-12-2015

1. Betaallinks versturen met bijlage

Een e-mail met een betaallink versturen vanuit het Admin Panel was altijd al mogelijk. Na deze update is het ook mogelijk om bij deze e-mail een of meerdere bijlagen te sturen. Zo kunt u bijvoorbeeld een factuur in PDF of algemene voorwaarden meesturen.

Een betaallink kan gegenereerd worden via het tabblad 'Beheren' -> 'Transacties' -> 'Toevoegen'. Wanneer u de checkbox 'Mail bezoeker' aanklikt heeft u vanaf nu de mogelijkheid om een bijlage mee te sturen.

Afbeelding: Betaallinks versturen met bijlage

2. Software Development Kit

Met de ontwikkeling van onze Software Development Kit (SDK) kunt u de benodigde API's in composer laden en heeft u binnen enkele simpele stappen de beschikking over de actieve betaalmethoden, kunt u een transactie starten, de status bekijken en eventueel (een deel) refunden. De huidige versie is beschikbaar in PhP. In Q1 van 2016 volgen vertalingen in ASP.NET, Ruby en JAVA.

Download SDK
Afbeelding: PHP SDK

3. Voorbeeld Algemene Voorwaarden

Een vaak voorkomende issue die onze medewerkers tijdens de websitechecks tegenkomen is het ontbreken van de Algemene Voorwaarden op de site. Ook komt het vaak voor dat Algemene Voorwaarden niet aan de Europese Regelgevingen voldoen, Voor webshops hebben we een voorbeelddocument in word opgesteld waarin automatisch de bedrijfsgegevens geladen worden, zoals KvK-nummer, adres, btw-nummer en contactgegevens. Deze AV zijn te downloaden in uw dienstenoverzicht, worden realtime voorzien van uw Merchantgegevens en zijn per dienst en dus per website te genereren.

Benieuwd waar een website nog meer aan dient te voldoen?

Lees onze blogpost hierover
Afbeelding: Voorbeeld Algemene Voorwaarden downloaden

4. Succes url dynamische betaallinks / donatiemodule

Wanneer u gebruik maakt van de modules Dynamische Betaallinks of Donaties is het vanaf nu mogelijk extra instellingen toe te passen. Voorheen was er geen mogelijkheid om de klant na betaling naar een eigen pagina te sturen. Met deze aanpassing is het mogelijk om de klant na een succesvolle betaling te redirecten naar uw eigen pagina, en daar eventueel parameters aan toe te voegen. Zo kunt u de verzamelde data in de extra1, 2 en 3 velden meesturen.

donatiemodule betaallinks
Afbeelding: Succes url dynamische betaallinks / donatiemodule

GERELATEERD NIEUWS


  • Feature update 2
    In de laatste feature update van december van…
    lees verder