Zoeken en vinden

Binnen enkele seconden een transactie opzoeken

Zoeken en vinden

Dankzij onze uitgebreide servercapaciteit en een geavanceerde search engine is de zoekfunctionaliteit binnen het Admin Panel aanzienlijk. Zowel in het Dashboard als in het Transactieoverzicht kan je via enkele simpele stappen transacties opzoeken én vinden.

Belt een klant met een vraag over een bestelling? Dankzij deze supersnelle zoekfunctionaliteit heb je de bijbehorende transactie met alle klant- en productdetails razendsnel gevonden en kan je de klant snel en efficiënt helpen of de transactie refunden.

image

Zoeken in het Dashboard

De zoekmogelijkheid binnen het Dashboard bied je de mogelijkheid te zoeken in de transacties van de laatste 13 maanden. Daarnaast zijn de doorzoekbare velden zeer uitgebreid, zodat je naast standaardvelden als bedrag, naam, klantkenmerk (IBAN, kaart- of telefoonnummer) ook kan zoeken op bijvoorbeeld producten, NAW-gegevens of vrije variabelen zoals extra1, extra2, extra3 en object.

Elke extra zoekterm die je in de zoekbalk invoert, vermindert het aantal resultaten. Het is hier enkel mogelijk om via uitbreiding van de zoektermen het aantal resultaten te verminderen. Wil je gecombineerd zoeken, dan doe je dit in het Transactieoverzicht.

Voorbeeld

Je hebt contact met een klant die aangeeft met iDEAL een bedrag van € 69,95 betaald te hebben. Wanneer je in het zoekvenster op het dashboard "IDEAL 69.95" invoert krijg je alle iDEAL-betalingen van dat bedrag. Indien er te veel hits op de zoekopdracht binnenkomen, kan je de opdracht uitbreiden door de plaatsnaam of een van de producten toe te voegen. Ook is het mogelijk bepaalde termen uit te sluiten. Nadat je hebt gezocht op "iDEAL 69.95 koekenpan -janssen Enschede" vind je precies de order die jij zoekt.

Transacties opzoeken Dashboard Transacties opzoeken Dashboard

Transactieoverzicht

Binnen het Transactieoverzicht op het tabblad Beheren / Transacties zijn vrijwel dezelfde uitgebreide mogelijkheden waardoor jij razendsnel de gewenste transactie terugvindt. Daarnaast is het ook mogelijk om EN / OF en combinatiezoekopdrachten uit te voeren.

Voorbeeld

Je bent op zoek naar een betaling via Bancontact OF Creditcard gedaan door iemand met een gmail e-mailadres. In de zoekbalk kies je voor: Betaalprofiel gelijk aan Bancontact.

Via het groene plusje maak je een nieuwe zoekregel aan waarin je kiest voor Betaalprofiel gelijk aan Visa / Mastercard en op de volgende regel kies je voor e-mailadres bevat gmail. Indien gewenst kan je eindeloos operatoren toevoegen om de zoekopdracht zo uitgebreid mogelijk te maken. 

image

meer features

iDEAL backup plan
iDEAL backup plan

Een alternatieve betaalmethode tijdens een iDEAL storing

Papierwerk op orde
Papierwerk op orde

PCI-DSS, Currence certificatie, ACM registratie, Vergunning DNB

Single Contract
Single Contract

Extra contracten met creditcard aanbieders niet nodig

SDK
SDK

SDK voor PHP, ASP.NET Ruby en Java developers

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.