Toegang tot downloads

Wilt u bestanden zoals e-books, mp3's of video's tegen betaling en op een laagdrempelige manier aanbieden? Maak dan gebruik van onze module 'Toegang tot downloads'.

Hoe werkt het?

Via het Admin Panel kunt u een dienst toevoegen. Wanneer u een dienst met als module 'downloads' aanmaakt, krijgt u de mogelijkheid om bestanden te uploaden naar de server van Pay.be. Tevens kunt u aangeven welk bedrag u voor de download wilt ontvangen en selecteert u de betaalmethoden die u aan wilt bieden. Naast de bekende betaalmethoden zoals iDEAL en MisterCash kunt u ook kiezen voor betalen via de telefoon.

Nadat u de dienst heeft aangemaakt kunt u een link URL genereren die u aan uw bezoekers kunt geven. U kunt de link bijvoorbeeld gebruiken in blogs, emails of social media berichten. Via deze link komen uw bezoekers op het betaalscherm. Na de betaling wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar de betreffende download.

Eenmalig of meervoudig?

Als u slechts toegang wilt geven tot 1 bestand dan kiest u voor de module: 'eenmalig'. Dit is de meest basic module waarna de eindgebruiker toegang krijgt tot uw bestand na betaling. Daarnaast is er een module 'meervoudig'. Hier kunt u meerdere bestanden uploaden en kunt u verschillende pakketten samenstellen. Bijvoorbeeld: 2 downloads voor 5 euro en 5 downloads voor 10 euro. Per pakket is tevens een geldigheidsduur aan te geven.

Toegang tot downloads

Beschikbaarheid

De module 'Toegang tot downloads' is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

Voor het gebruik van de module 'Toegang tot downloads' worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

XS - Pioneer PIONEER Beschikbaar
S - Professional PROFESSIONAL Beschikbaar
M - Business BUSINESS Beschikbaar
L - Corporate CORPORATE Beschikbaar

meer features

 • Gratis SMS

  Gratis SMS berichten versturen naar uw klanten

  MEER INFO
 • Single contract

  Extra contracten met creditcard aanbieders niet nodig

  MEER INFO
 • Betaallinks

  Genereren en versturen van dynamische betaallinks

  MEER INFO
 • 99,99% uptime garantie

  SLA voor betaalde pakketten: 99,99% uptime garantie

  MEER INFO