Gratis SMS

Gratis SMS versturen naar uw klanten

Gratis SMS

Wilt u een groot aantal mensen in één keer bereiken? Dan biedt Pay.nl u de oplossing 'Gratis SMS zenden'. Hiermee kunt u eenvoudig en snel SMS berichten verzenden naar een groot aantal ontvangers. Ideaal voor bijvoorbeeld promotionele acties.

Gratis voor de ontvanger

Gaat u een promotionele actie opzetten via SMS? Dan wilt u natuurlijk niet dat uw doelgroepen daarvoor hoeven te betalen. Daarom kunt u met 'gratis sms zenden' van Pay.nl ervoor zorgen dat zij het bericht gratis ontvangen.

De kosten komen namelijk voor rekening van de zender. U kunt een bericht in een bulk versturen met deze SMS dienst.

Hoe werkt het?

Met uw persoonlijke account krijgt u toegang tot het Pay.nl Administration Panel. U kunt in dit panel aangeven van welke van onze diensten u gebruik wilt maken en kunt 'gratis SMS zenden' al kiezen vanaf het gratis Pioneer pakket. Wanneer u deze SMS dienst activeert via het panel, ontvangt u een handleiding, de API en voorbeeldbestanden. Met deze bestanden kunt u de installatie helemaal zelf regelen.

Het versturen van een bulk van gratis SMS berichten gaat via een API van Pay.nl. Hoe u die API eenvoudig en snel installeert, leest u allemaal in de handleiding.

image
Beschikbaarheid

Gratis sms berichten versturen is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

De ontvanger betaalt geen kosten. U betaalt echter afhankelijk van uw pakket een kleine vergoeding tussen de 8 en 12 cent per verstuurd bericht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar

meer features

Referrals
Referrals

Beloningen voor aangebrachte accounts

Gratis SMS
Gratis SMS

Gratis SMS berichten versturen naar uw klanten

Meerdere bankaccounts
Meerdere bankaccounts

Uw verdiensten uitkeren op verschillende rekeningen

Google Analytics Sync
Google Analytics Sync

Conversies synchroniseren in Google Analtics

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.