Disputenbeheer

Klachten oplossen van ontevreden klanten

Disputenbeheer

Klachten zijn voor niemand leuk. Het is uitdagender om jouw webshop te runnen, pakketjes in te pakken en nieuwe marketing acties te bedenken dan tijd stoppen in het afhandelen van problemen. Een ontevreden klant kan echter met de huidige druk van de sociale media jouw bedrijf ernstige schade toebrengen. Een slechte review op Facebook, Trustpilot, een klacht op klacht.nl of een forum vol slechte ervaringen zorgen daadwerkelijk voor minder aankopen in jpouw webshop.

Dispuut starten

Een koper kan tot 35 dagen na zijn bestelling jouw contactgegevens opvragen. De klant is zelf verantwoordelijk om contact met jou op te nemen. Krijgt jouw klant geen gehoor dan is het mogelijk een dispuut op te starten. Ook kan er gebeld worden met PAY. op de consumentenlijn (0900-payinfo).

Afhandeling

Als er een dispuut gestart is, ontvang je van PAY. een e-mail. Je kan dan eventueel de betaling eenvoudig terugbetalen aan de koper. Als de koper niet binnen 7 dagen reageert dan wordt de case als afgerond beschouwd. Reageer je als Merchant 7 dagen niet op een dispuut dan neemt PAY. contact met jou op. Tevens kunnen wij dan het dispuut beslechten (bepalen wij of de klacht gegrond is). Als je veel disputen hebt, dan kunnen wij hiervoor kosten rekenen. Ook komt het voor dat wij jou ongeschikt achten om in de toekomst met ons samen te werken.

meer info in dit blogartikel

image
Beschikbaarheid

Disputenbeheer is in alle pakketten beschikbaar

Kosten

Gebruik van de optie disputenbeheer is in alle pakketten gratis

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar

meer features

Dashboard
Dashboard

in één oogopslag inzicht in statistische informatie

Instore payments
Instore payments

Pinbetalingen accepteren in jouw fysieke winkel

Statistieken
Statistieken

Overzichtelijke management- en transactie statistieken

Papierwerk op orde
Papierwerk op orde

PCI-DSS, Currence certificatie, ACM registratie, Vergunning DNB

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.