Aflettermodule 2.0

Afletteren kan nu nog eenvoudiger en sneller

Aflettermodule 2.0 van xCore voor PAY.

Afletteren kan nu nog eenvoudiger en sneller met de Aflettermodule 2.0 van xCore (voorheen Dealer4Dealer) voor Exact Online via PAY. De Aflettermodule haalt automatisch de uitbetalingsbestanden van PAY. op en matcht deze met betalingen die je via PAY. in jouw webshop ontvangt.

logo-xcore-300dpi-rgb.png

De voordelen

  • Automatisch afletteren
  • Met Aflettermodule 2.0 voor Exact Online gebeurt afletteren automatisch. Betalingsbestanden van PAY. worden opgehaald, direct gematcht aan jouw betalingen én afgeboekt in jouw Exact Online omgeving.
  • Add-ons
  • De Aflettermodule kent een uitgebreide basisfunctionaliteit en is verder naar wens uit te breiden met add-ons. Neem voor de mogelijkheden contact op met xCore of lees hier meer.
dealer4dealer_image01.png
  • Installatie via het xCore-platform
  • Deze aflettermodule is beschikbaar voor élk webshopplatform. De webshopkoppelingen van xCore bieden de mogelijkheid om de verkopen in jouw webshop automatisch te synchroniseren met de administratie in Exact Online. Met de aflettermodule voor PAY. kan je vervolgens direct openstaande posten afletteren. Maak via xCore een account aan, vink je implementatiepakket aan en je bent ready-to-go!

Hoe werkt het?

Wanneer de Aflettermodule is geïnstalleerd, wordt deze zichtbaar in het menu van xCore onder ‘mijn apps’. In de module worden de uitbetalingsbestanden van PAY. automatisch opgehaald en afgeboekt uit de openstaande postenlijst van Exact Online.

  1. Jouw (web)winkel ontvangt een betaling. Hierna haalt Aflettermodule 2.0 de bijbehorende betalingsspecificatie(s) op bij PAY.
  2. De module zoekt naar openstaande posten in Exact Online en matcht deze met jouw ontvangen betalingen. Het matchen gebeurt op basis van kenmerken in het bestand die overeenkomen met de openstaande posten. Vaak is dit een factuur- of ordernummer of een boekstuknummer. Tegelijkertijd kijkt de module of de bedragen overeenkomen. Het is belangrijk dat de unieke referentie die de betaling meekrijgt terug te vinden is in de openstaande post in Exact Online.
  3. In het overzicht zie je al snel regels verschijnen die gematcht zijn en regels die gedeeltelijk of niet zijn gematcht.
  4. Bij een 100% match met jouw betaling maakt de aflettermodule automatisch een afletterboeking aan in Exact Online. Dit houdt in dat de openstaande posten worden afgeboekt in Exact Online waardoor deze uit de (sub)administratie verdwijnen. Daarnaast houdt de aflettermodule rekening met de kosten die je per transactie berekent waardoor jouw administratie altijd soepel en glad verloopt.
Beschikbaarheid

Het toevoegen van Aflettermodule 2.0 is mogelijk vanaf het Business pakket.

Kosten

Het toevoegen van de Aflettermodule 2.0 is, wanneer je deze zelf implementeert, 14 dagen gratis.

Wanneer je xCore vraagt de aflettermodule te installeren en te implementeren, betaal je eenmalig € 100,-.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Niet beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.