Two-way processing

Betalen, bevestigen en leveren

Two-way processing

"Het gaat altijd goed, maar deze keer net even niet". Jouw klant heeft een bestelling geplaatst en heeft zijn betaling afgerond. Na de betaling zal jouw klant terugkeren op jouw webshop, maar de webshop blijky niet bereikbaar.

Of..  jouw bezoeker betaalt, maar de communicatie tussen de betaaloptie en de banken, bijvoorbeeld via iDeal en de Rabobank, faalt door een storingen bij één van de partijen. PAY. zal dan alsnog, zodra de status bevestigd is, jou via de two-way processing communicatie URL op de hoogte brengen van de juiste status. 

image

Hoe werkt het?

Een van de sterke punten van PAY. is de wijze waarop wij de status van een betaling aan jouw techniek door kunnen geven. Uiteraard kan jij de status opvragen, maar veel veiliger is de 'two-way processing' methode. Bij deze methode geven wij aan jouw systeem door wat de status van een betaling is. Jouw systeem antwoordt vervolgens dat het bericht is ontvangen. Op deze manier weten wij zeker dat alles correct is verwerkt.

Mocht het dus voorkomen dat jouw systeem, zoals in het voorbeeld hierboven, tijdelijk niet bereikbaar is dan kan je er zeker van zijn dat de transactie correct wordt verwerkt zodra jouw systeem weer bereikbaar is.

Via grafieken en overzichten in ons Admin Panel tonen wij eenvoudig de communicatie tussen jouw systeem en PAY.

Beschikbaarheid

De feature 'two-way processing' is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

Het gebruik maken van de 'two-way processing' methode is een service van PAY. waar geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar

meer features

Zoeken en vinden
Zoeken en vinden

Binnen enkele seconden een transactie opzoeken / bekijken.

Smartphone app
Smartphone app

De PAY. app geschikt voor Android en iPhone

iDIN
iDIN

Hét online identificatiemiddel door banken voor consumenten.

99.99% uptime garantie
99.99% uptime garantie

SLA voor betaalde pakketten: 99,99% uptime garantie

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.