YourGift Card

Elektronische cadeaukaart met 3000 verkooppunten

YourGift Card

De Yourgift Card is een prepaid elektronische cadeaukaart die het voor de consument eenvoudig maakt om een passend cadeau uit te kiezen in een webshop naar keuze en biedt voor Merchants vele voordelen. YourGift Cards zijn zowel op internet als in fysieke winkels te besteden en daarmee een passend cadeau voor elke gelegenheid. Op dit moment worden YourGift Cards bij circa 3.000 verkooppunten verkocht, waaronder PostNL, Primera, C1000, V&D, SHELL, Jumbo en vele Toerist Informatie Punten en uiteraard op de site van YourGift Card.

Betaalscherm YourGift Card

Hoe werkt het?

Betalen met de YourGift Card doet de klant altijd door de 19-cijferige code die op de kaart staat in te voeren op ons gebruikersvriendelijke betaalscherm. Op de site van YourGift Card kan de consument aangesloten websites vinden. De klant hoeft het volledige bedrag niet in één keer te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft simpelweg op de YourGift Cards staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.

Wanneer het te betalen bedrag lager is dan het tegoed op de kaart blijft het resterende saldo gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcards of een van de meer dan 20 andere betaalmethode. Wanneer de klant de bestelling annuleert of laat verlopen voordat hij deze volledig via een andere betaalmethode voltooid heeft, dan wordt het saldo gewoon weer teruggeschreven op de cadeaukaart.

Extra omzet zonder enige administratieve rompslomp

Het toevoegen van YourGift Cards aan de check-out van jouw webwinkel betekent gemak voor zowel de merchant als de consument. De ondernemer heeft totaal geen administratieve rompslomp omdat het bestede tegoed minus de transactiekosten via het boeksaldo bij PAY. op jouw rekening wordt bijgeschreven: snel, simpel en veilig. Zonder gedoe.

Implementatie in een handomdraai

Dankzij de uitgebreide pluginbibliotheek van PAY, bomvol met koppelingen voor diverse populaire webshopmodules, kan je zonder aanpassingen van de code al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen. Wanneer je gebruik maakt van een custom cms-systeem kan je gebruik maken van onze betaaldiensten via onze API's. Aan de hand van een voorbeeldcode voeg je de gewenste betaalmethoden eenvoudig aan jouw webshop toe.

YourGift Card is een open-loop cadeaukaart. Dit betekent dat jouw klant per order
niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen op een rij
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke winkels te koop
  • Promotie via de website van de YourGift Card
  • Geen los contract nodig

YourGift Card beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De YourGift Card wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.