Trustly

Baanbrekend in online overschrijvingen

Online bankbetalingen met Trustly

Met Trustly in jouw webshop bereik je ruim 400 miljoen consumenten in 29 Europese landen. Betalen met deze betaaldienst is eenvoudig en kan zowel online als via de mobiele telefoon of tablet. Daarnaast is betalen via Trustly veilig omdat de betaaldienst geen bankgegevens van gebruikers opslaat.

logo_trustly.png

Hoe werkt Trustly?

Voor het uitvoeren van een betaling hoeft jouw klant zich niet bij Trustly te registeren. Met Trustly betalen jouw klanten veilig en snel online zonder jouw webshop te verlaten. Wanneer jouw klant overgaat op een aankoop en voor Trustly kiest, dan verschijnt er een pop-up scherm waarmee de betaling in een paar klikken kan worden voltooid:

  1. In de check-out selecteert jouw klant Trustly als betaalmethode.
  2. Vervolgens selecteert jouw klant zijn eigen bank en de bankrekening waar hij de aankoop mee wil voldoen. Binnen de vertrouwde bankomgeving bevestigt de klant zijn betaling met een e-reader of QR-code.
  3. De betaling wordt verwerkt, jouw klant wordt teruggeleid naar de betaalpagina van jouw webshop waarna hij ziet of de betaling is geslaagd of mislukt.

Trustly in jouw webshop

Voor de ontwikkeling van jouw Trustly webshop heb je de keuze uit een groot aantal systemen. Voor diverse systemen hebben wij zogenaamde webshop plugins ontwikkeld. Hiermee kan je in een handomdraai onze betaalmethoden, waaronder Trustly, aan jouw webshop koppelen. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij meerdere plugins aan. Enkele voorbeelden zijn Magento, OpenCart en PrestaShop. Wil je zelf een koppeling maken met Trustly? Gebruik dan onze handige API's.

Een gegarandeerde betaalmethode

Wanneer klanten in jouw webshop via Trustly betalen, dan doen zij dit online via hun eigen vertrouwde bankomgeving. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is de betaling altijd gegarandeerd. Dit betekent dat je geen risico loopt op storneringen en chargebacks.

Trustly_image_checkout.png

Meer weten over Trustly in jouw webshop?

Trustly is vanaf nu beschikbaar in onze directe implementatie. Plugins worden uitgerold op basis van beschikbare capaciteit. Neem voor vragen over de beschikbaarheid in een specifieke plugin contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

De voordelen van Trustly op een rij
  • De eerste keuze voor online bankbetalingen
  • Aangesloten bij 3.300 Europese banken
  • Ondersteunt vertrouwde lokale valuta
  • De consument hoeft zich niet te registeren
  • Soepel, veilig en conversieverhogend
  • Makkelijke integratie van Trustly via PAY.
  • Beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

Trustly beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

Trustly is beschikbaar in Zweden, Finland, Duitsland, Nederland, Engeland, Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Polen, Noorwegen, Spanje, Tsjechië, België, Oostenrijk en Slowakije.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.