MyBank

Eén betaaloptie voor heel Europa

MyBank

Doe je als ondernemer veel zaken binnen Europa? Dan biedt PAY. jou de betaaloptie MyBank. Via deze betaalmethode kunnen consumenten uit diverse Europese landen via internetbankieren een betaling uitvoeren op jouw webshop of website. Het betaalproces heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau.

Hoe werkt MyBank?

Kiest de consument voor betalen via MyBank? Dan hoeft hij geen rekening- of betalingsinformatie op jouw website achter te laten omdat alles rechtstreeks verloopt via de eigen en vertrouwde bankomgeving.

Betaalscherm MyBank

Betaalmethode MyBank

Eén betaaloptie voor heel Europa

Met MyBank kunnen jouw klanten een betaling verrichten in jouw webshop via de eigen internetbankieromgeving. Alle banken in Italië en Luxemburg zijn al aangesloten bij deze online betaalservice. Ook rekeninghouders van een aantal banken in Frankrijk kunnen via deze optie eenvoudig een betaling via hun eigen bankomgeving uitvoeren.

De ontwikkelaar van de MyBank service (EBA Clearing) verwacht dat er in de toekomst meer banken uit meerdere Europese landen zullen volgen. In veel landen in Europa is namelijk nog geen betaalmethode die werkt via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met MyBank wordt daar verandering in gebracht. Daarnaast stimuleert deze nieuwe betalingsmogelijkheid de samensmelting van de Europese betaalmarkt.

Een webshop met MyBank

Om MyBank en alle andere betaalopties snel aan jouw webshop te koppelen, bieden wij diverse kant-en-klare plugins. Met deze 'plug and play' oplossingen worden in een handomdraai zonder technische kennis alle betaalmethoden aan de betaalpagina van jouw webshop toegevoegd.De MyBank plugin is onder andere beschikbaar in de veelgebruikte plugins Magento, Prestashop en OpenCart. Heb je een eigen webshop systeem ontwikkeld? Gebruik dan onze API's zodat je custom betaaloplossingen kan opzetten. MyBank is voor iedereen beschikbaar, De betaalmethode wordt namelijk al aangeboden vanaf ons gratis Pioneer pakket!

De voordelen op een rij
  • Veelbelovende Europese versie van iDEAL
  • Steeds meer toetredende banken
  • Klanten betalen vanuit hun eigen vertrouwde betaalomgeving
  • Betalingen zijn 100% gegarandeerd
  • Directe aansluiting via PAY: dus zo geregeld
  • MyBank is al beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

MyBank beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

MyBank wordt gebruikt in Luxemburg, Italie en Frankrijk
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.