VISA

's Werelds meest geaccepteerde creditcard

Zorgeloos online shoppen met Visa

Met wereldwijd 1.3 miljard kaarthouders is Visa de grootste creditcardaanbieder en juist om die reden zowel online als in fysieke winkels een veelgebruikte betaalmethode. Of je nu de laatste mode, boeken, reizen, levensmiddelen of speelgoed verkoopt in jouw webshop... door Visa via PAY. aan te bieden, rekenen jouw klanten direct online af, maar betalen ze achteraf voor hun aankopen. Visa creditcardbetalingen worden namelijk niet direct afgeschreven, maar op een later moment door Visa aan jouw klant gefactureerd.

App betaling betaalmethode VISA

Met Visa als betaalmethode verhoog je jouw internationale bereik

Met Visa als betaalmethode in jouw webshop heb je direct een enorm bereik van potentiële klanten. Voor iedere Nederlandse ondernemer die zijn producten ook in het buitenland aanbiedt, is betalen met een creditcard altijd een passende betaaloptie. Niet alleen omdat Visa als betaalmethode over de hele wereld een bekend en populair betaalmiddel is, maar ook omdat het afrekenen van grote bedragen laagdrempeliger dan ooit is.

Betaalmethode Visa activeren in jouw webshop

Met onze kant-en-klare plugins, standaard betaalschermen of API’s is de installatie van Visa als betaalmethode in jouw webshop zo geregeld. Na de installatie voeg je in één druk op de knop de betaalmethode toe aan jouw webshop. Je kan Visa als creditcard betaalmethode aanbieden in jouw webshop vanaf het Professional pakket.

Extra veilig door de 3D Secure technologie van Visa

PAY. wil jou als ondernemer zoveel mogelijk ontzorgen en er tegelijkertijd zorg voor dragen dat jouw klanten veilig kunnen betalen in jouw webshop. Betalingen met de Visa kaart verwerkt PAY. dan ook op basis van de 3D Secure technologie. Dit is een extra veiligheidscheck die naast het invoeren van de creditcardgegevens wordt uitgevoerd. Hoe deze controle precies in zijn werk gaat, verschilt per bank en kaartverstrekker.

Online betaling betaalmethode VISA

Hoe werkt het betaalproces van Visa?

Om veilige online betalingen via creditcards mogelijk te maken, zijn alle creditcards van Visa standaard voorzien van Visa Secure (voorheen Verified by Visa). Met behulp van Visa Secure kunnen klanten in jouw webshop op twee manieren online betalen met hun Visa kaart, namelijk via een SMS-code of door de transactie te bevestigen in de app. En het betaalproces via PAY? Dat werkt als volgt:

 1. Jouw klant vult zijn gegevens in en kiest bij de betaalmethode voor Visa waarna het betaalscherm van PAY. wordt geopend.
 2. In het betaalscherm kan de consument eventueel de taal wijzigen. Daarna vult hij zijn (persoonlijke) kaartgegevens in van zijn Visa creditcard.
 3. Door op ‘verder’ te klikken, wordt jouw klant doorgestuurd naar de Visa Secure omgeving van Visa waar hij wordt gevraagd om de transactie via een SMS-code of via de app te bevestigen.
 4. In de tussentijd verwerkt PAY. de transactie. Dit neemt een paar seconden in beslag.
 5. Nadat de klant de betaling heeft bevestigd met de extra beveiligingscheck van Visa Secure en PAY. de transactie succesvol heeft verwerkt, is de betaling met Visa gelukt. Vervolgens komt de consument terecht op de bestelbevestigingspagina van jouw webshop. De tekst op deze pagina kan je bij PAY. ook geheel naar eigen wens invullen.
De voordelen op een rij
 • Wereldwijd de meest gebruikte creditcard
 • Kwaliteit gewaarborgd d.m.v PCI gecertificeerd systeem
 • Erg populair bij de consument door de extra zekerheid en garanties
 • Extra veiligheidschecks door Visa en PAY.
 • Eenvoudig en snel te koppelen aan jouw website of webshop
 • Je hoeft geen aparte contracten af te sluiten

VISA creditcard beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De betaaloptie Visa wordt wereldwijd gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.