Postepay

De creditcard van Italië

Postepay

Jouw klanten uit Italië betalen veilig en snel via de debitcard van Postepay. Deze kaart kunnen zij aanschaffen zonder bankrekening. Want dit betaalmiddel werkt met een tegoed. Iedere Postepay betaalkaart wordt ondersteund door Visa en kan gebruikt worden voor online aankopen. Kortom: onmisbaar als je zaken doet in Italië.

Betaalscherm Postepay

Betaalmethode Postepay Creditcard

Online betalen voor uw Italiaanse klanten

De Postepay betaalkaart is ontstaan vanuit een groot Italiaans postorderbedrijf. Met de toename van de e-commerce en het gebrek aan een eenvoudig betaalmiddel voor Italië, greep deze organisatie zijn kans. Ze brachten een nationale betaalmethode tot leven onder noemer van het gelijknamige bedrijf, namelijk: Postepay.

Via de website en de postkantoren kan elke Italiaan een Postepay betaalkaart aanschaffen. Een bankrekening is hier niet voor nodig. De gebruiker kan de kaart namelijk opwaarderen. Vanwege de ondersteuning door Visa is deze betaalkaart uitermate geschikt voor online betalingen.

Een webshop met Postepay

Om Postepay en alle andere betaalopties snel aan jouw webshop te koppelen, bieden wij diverse kant-en-klare plugins. Met deze 'plug and play' oplossingen worden in een handomdraai alle betaalmethoden aan de betaalpagina van jouw webshop toegevoegd. Vanaf het Professional pakket heb je een webshop met Postepay.

3D Secure betalen met Postepay

Als Postepay kaarthouders gebruik willen maken van de extra veiligheidscheck 3D Secure kunnen zij zich aanmelden voor een 'MasterCard Secure Code' of 'Verified by Visa'. Zij ontvangen dan een extra wachtwoord. Dat wachtwoord wordt vervolgens in een extra stap in het online betaalproces gevraagd. Na invoer geeft de kaarthouder een eigen handtekening. Een veilig gegeven, zowel voor jou als ondernemer als voor de eindgebruiker.

De voordelen op een rij
  • Meest populaire online betaaloptie van Italië
  • Geschikt voor iedere branche
  • Aansluiting direct via PAY. dus zo geregeld
  • Binnen enkele kliks te koppelen aan jouw website of webshop
  • Je hoeft geen aparte contracten af te sluiten

Postepay beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De debitcard Postepay wordt gebruikt in Italië
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.