Mastercard

Internationale creditcard betalingen accepteren

MasterCard

MasterCard is een wereldwijd opererend bedrijf dat licenties uitgeeft voor creditcards. Vooral de wereldwijde acceptatie van deze creditcard maakt de betaalmethode zeer geschikt voor jouw klanten.

Voor de internationale webshop

Of je nu de laatste mode, boeken, reizen, levensmiddelen of speelgoed aanbiedt... met MasterCard kan jouw klant alles direct online afrekenen. Met deze betaalmethode in jouw webshop heb je direct een enorm bereik van potentiële klanten. Voor iedere Nederlandse ondernemer die zijn producten ook in het buitenland aanbiedt, is creditcard een passende betaalmogelijkheid. Niet alleen omdat het over de hele wereld een behoorlijk bekend betaalmiddel is, maar ook omdat het afrekenen van grote bedragen in jouw webshop hiermee geen enkel probleem is.

Betaalscherm MasterCard

Betaalmethode MasterCard Creditcard

MasterCard voor jouw webshop

Met de kant-en-klare plugins, standaard betaalschermen of onze API is de installatie van onze betaaldiensten zo geregeld. Na installatie voeg je in één druk op de knop de betaalmethode MasterCard aan jouw webshop of website toe. Vanaf het Professional pakket kan je gebruik maken van deze betaaldienst.

Extra veilig door 3D secure technologie

Om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer en de consument veilig gebruik kunnen maken van MasterCard, verwerken wij bij alle transacties een extra veiligheidscheck met 3D secure. Dit houdt in dat, naast het invoeren van de kaartgegevens, nóg een veiligheidscontrole wordt uitgevoerd. Hoe deze controle precies in zijn werk gaat, is per bank of kaartverstrekker verschillend.

De voordelen op een rij
  • Wereldwijd betalingen accepteren
  • Kwaliteit gewaarborgd d.m.v PCI gecertificeerd systeem
  • Erg populair bij de consument door de extra zekerheid en garanties
  • Extra veiligheidschecks door MasterCard en PAY.
  • Eenvoudig en snel te koppelen aan jouw website of webshop
  • Je hoeft geen aparte contracten af te sluiten

MasterCard creditcard beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De MasterCard betaaloptie wordt wereldwijd gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.