Carte bleue

De populairste manier om online te betalen in Frankrijk

Carte bleue

Bied je jouw producten of diensten ook in Frankrijk aan? Dan biedt PAY. jou de betaalmethode Carte Bleue. Met deze debitcard kunnen jouw Franse klanten hun online aankopen direct binnen jouw webshop afrekenen. Deze populaire betaalkaart wordt door alle grote Franse banken uitgegeven. Iedere kaart met het logo 'Verified by Visa' kan veilig worden gebruikt voor online betalingen.

Carte Bleue is de 'grootste' van Frankrijk

In Frankrijk is de Carte Bleue de meest gebruikte manier van online betalen. Dat is logisch met ruim 60 miljoen kaarthouders. De helft van deze kaarten is geschikt voor online betalingen en door de ondersteuning van Visa. Alle Carte Bleue kaarten 'by Visa' kunnen via het PAY. betaalsysteem direct betalen in jouw webshop. Met dit enorme bereik is deze betaalmethode dus onmisbaar voor de e-commerce ondernemer die zaken doet in Frankrijk.

Betaalscherm Carte Bleue

Betaalmethode Carte Bleue

Aangesloten Franse banken

Rekeninghouders van de banken BNP, CCF, Crédit du Nord, CIC, Crédit Lyonnais en Société Générale ontvangen een Carte Bleue by Visa kaart en kunnen hiermee online betalen.

Een webshop met Carte Bleue

Om Carte Bleue snel aan jouw webshop toe te voegen, kan je gebruik maken van onze gratis kant-en-klare plugins. Carte Bleue is een zogeheten debitcard en daarmee beschikbaar vanaf het Professional pakket.

Zoals je van ons gewend bent, zijn de betaalschermen geschikt gemaakt voor elk device. Het betaalscherm van Carte Bleue wordt standaard in de Franse taal weergegeven maar is ook beschikbaar in het Engels en in het Nederlands. 

Installatie zo geregeld met onze plugins

Voor de koppeling van onze betaaloplossingen aan jouw webshop heb je de keuze uit een groot aantal systemen. Voor diverse systemen hebben wij kant-en-klare plugins ontwikkeld. Voor de installatie van deze plug-and-play oplossing, hoef je geen technische kennis te hebben. Voor alle populaire e-commerce systemen bieden wij een plugin aan zoals Magento, Opencart, Prestashop en nog veel meer.

Meer betaalmethoden voor Frankrijk

Naast Carte Bleue bieden wij meer betaalopties waarmee jouw Franse klanten direct online kunnen afrekenen in jouw webshop zoals de MasterCard en PayPal. Met al deze betaalmogelijkheden in jouw webshop kunnen al jouw klanten uit Frankrijk veilig en eenvoudig hun online aankopen afrekenen.

De voordelen op een rij
  • Meest populaire betaaloptie van Frankrijk
  • Geschikt voor iedere branche
  • Aansluiting direct via PAY: dus zo geregeld
  • Binnen enkele kliks te koppelen aan jouw website of webshop
  • Je hoeft geen aparte contracten af te sluiten

Carte Bleue beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De creditcard Carte Bleue wordt gebruikt in Frankrijk
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.