PAY. app

Voor Android en IOS

PAY. app voor Android en IOS

Wil je op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van jouw webshops of websites? Dat kan met PAY. als jouw online betaalpartner via de gratis app! Met deze app (voor Android en IOS) zie je meteen elke gestarte betaling. Ook kan je een betaallink maken en direct versturen of kan je een overzicht van jouw omzet bekijken per dag, maand of kwartaal. Daarnaast brengen wij jou via de app op de hoogte van het laatste nieuws, updates, maar ook eventuele onderhoudsmomenten of storingen. Met de PAY. app heb je jouw complete betaalverkeer altijd bij de hand.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

image

Aan de slag met de app van PAY.

De meest populaire onderdelen van het PAY. Admin Panel zijn verwerkt in de app, zodat je niet altijd jouw computer hoeft op te starten om een transactie op te zoeken, een betaallink te versturen of jouw omzet per dag, maand of kwartaal te bekijken. Je ziet hier een beknopte uitleg van de app.

Account - al jouw account informatie
Een verzameling van jouw accountinformatie en eventueel de verschillende merchant relaties. Zijn er meerdere merchant relaties aan jouw account gekoppeld? Dan kan je vanaf deze pagina switchen tussen de aansluitingen in de app.

Nieuws - altijd op de hoogte
Een overzicht van het laatste nieuws, updates, onderhoudsmeldingen en eventuele storingen. Zo ben je dus altijd op de hoogte.

Betaling - een betaallink maken en meteen versturen
Via deze pagina kan je een betaallink aanmaken of een betaling starten. Je hebt hierbij de keuze uit instant (via de app), per e-mail of SMS. Kies je voor e-mail of SMS? Dan wordt de link direct naar jouw klant verstuurd.

Transacties - realtime zicht op jouw transacties
Deze pagina geeft jou realtime en een gedetailleerd overzicht van jouw transacties. Zodra er een transactie wordt gestart, verschijnt deze bovenaan in de transactielijst. Door de transactie te selecteren kan je de betalingsdetails bekijken.

Overzicht - een kijkje in jouw eigen resultaten
Op deze pagina zie je een overzicht van jouw omzet per dag, maand of kwartaal en de verhouding van het gebruik van de verschillende betaalopties.

Extra features na update

Sinds de update in augustus 2020 zijn er nog een aantal zaken verbeterd in de PAY. app. Naast tientallen kleine verbeteringen kun je vanaf nu:

  • Documenten scannen die bij je account horen;
  • QR iDEAL betalingen aanmaken;
  • En we hebben gewerkt aan de finetuning van de layout en huisstijl van de app.

PAY. altijd bij de hand

Met de PAY. app op jouw mobiele telefoon, heeft je jouw eigen online betaalverkeer altijd bij de hand. Belt jouw klant om te checken of een betaling goed is verwerkt en heb je geen computer bij de hand? Geen probleem, want met de app heb je dat zo gecontroleerd.

Is de betaling van een order niet gelukt en wil je de klant alsnog over de streep trekken om de order af te ronden? Stuur dan een betaallink rechstreeks via de app. Dit kan per e-mail of SMS. Jouw klant kan dan alsnog betalen via één van de betaalopties die je aanbiedt. Dus waar je ook bent: met de PAY. smartphone app hoef je geen betaling meer te missen.

Download de gratis PAY. app

Ongeacht het pakket dat je bij ons gebruikt, kan je altijd van start met onze gratis Android of IOS app, zelfs als jij onze diensten uitprobeert met het gratis Pioneer XS pakket. Wil je direct aan de slag? Ga dan naar de Apple App Store of de Google Playstore en zoek op PAY. of download de IOS app direct en de Android app hier.

Gerelateerd nieuws

Pay.nl App versie 2.5.5 is er!
Lees verder
iPad compatibiliteit toegevoegd aan Pay.nl iOS App
Lees verder
App update - Overal creditcardbetalingen verifiëren en meer
Lees verder

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.