Alliance pakket

Het Alliance Partnership - een business case

Bij PAY. houden we enorm van vruchtbare samenwerkingen. Niet alleen met individuele ondernemers die we ondersteunen met het optimaliseren van de betaalstroom, maar ook in complexere samenwerkingen met zorgvuldig gekozen partners: Een Alliance Partnership.

Een voorbeeld van zo'n Alliance Partnership is het samenwerkingsverband dat we hebben afgesloten met Shoptrader, een hosted webshopsysteem waarmee ondernemers eenvoudig een eigen webshop kunnen maken. Binnen een paar klikken voegt de webwinkelier producten toe aan de online catalogus, waarna de verkoop kan beginnen. Om het bestelproces af te ronden is een belangrijk stukje techniek nodig. Omdat Shoptrader de betalingstechniek al geïmplementeerd heeft is het voor shopeigenaren een kwestie van een paar minuten voordat ze betalingen kunnen ontvangen.

image

PAY. verweven in de techniek van onze partner

Wet en regelgeving

Betaalmogelijkheden aanbieden mag niet zomaar. Een betaalinstelling moet aan veel regels voldoen en wordt regelmatig gecontroleerd door externe auditors. Als alles in orde is, verstrekt de toezichthouder (De Nederlandsche Bank) een vergunning. PAY. heeft in 2013 zo’n vergunning verkregen. Daarnaast is PAY. level 1 PCI-DSS compliant. Wat betekent dat PAY. aan alle beveiligingsstandaarden voldoet als het om creditcardbetalingen gaat.

Schoenmaker blijf bij je leest

Als jij weet waar jouw kwaliteiten liggen kan iedereen doen waar hij goed in is. De Alliance Partner ontzorgt de gezamelijke klant in het hele proces, van ontwerp tot betaling. PAY. toetst de onderming (Merchant) aan de wet- en regelgeving en koppelt in no-time alle betaalopties aan de webshop en zorgt voor een gestroomlijnde uitbetaling. De ondernemer richt zich op de marketing en het exploiteren van zijn diensten.

image

Facturatie, eenvoudig en helder.

Via de aansluiting met PAY. ontvangt de ondernemer een account waarop alle betalingen binnenkomen. Deze betalingen worden dagelijks, wekelijks of maandelijks naar zijn bankrekening uitbetaald. Een overzichtelijke PDF, CSV of MT940 bestand kan worden gedownload om de boekhouding sluitend te maken.

De kosten voor het gebruik van zowel het systeem van PAY. en de kosten voor de diensten van de Alliance Partner worden door de Alliance Partner rechtstreeks aan de ondernemer gefactureerd. Deze factuur ontvangt de ondernemer per e-mail. Eventueel kan deze automatisch worden betaald uit het boeksaldo van de ondernemer zodat er geen losse betaling of incasso-opdracht meer nodig is.

Resume

De ondernemer heeft direct toegang tot een breed scala aan betaaloplossingen, onder 1 enkele overeenkomst en ontvangt alle PAY. features. De Alliance Partner hoeft slechts eenmalig een technische integratie te maken met ons platform. Zij bepaalt vervolgens zelf haar pricing. Het boeksaldo van de ondernemer kan worden gebruikt om gefactureerde abonnements- en transactiekosten te verrekenen. En PAY.? Wij zorgen voor gestroomlijnde betalingen, richten ons op het aansluiten van nieuwe betaalmogelijkheden en het bouwen van innovatie oplossingen.

Welke partijen zijn mogelijke Alliance Partners?

  • Webshopbouwers, welke een hosted solution (SaaS-oplossing) aanbieden aan vele klanten.
  • Donatiewebsites (die betalingen ontvangen voor vele goede doelen).
  • Productvergelijkingssites (of APP’s) die betalingen ontvangen voor vele aanbieders.
  • Franchiseketens (waarbij betalingen worden ontvangen voor meerdere franchisenemers)
  • Etenbestelsites, met meerdere restaurants.
  • Ticketingplatformen met verschillende eventorganisatoren.
  • Reserveringssystemen in de breedste zin van het woord

Direct toegang tot de innovatieve features van PAY.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.