Nieuws

YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop

YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop

We hebben een nieuwe cadeaukaart toegevoegd aan ons toch al uitgebreide pakket van vouchers en giftcards: YourGift Card. De YourGift Card is een moderne, digitale cadeaukaart waarmee de consument eenvoudig een passend cadeau kan uitkiezen bij een webshop naar keuze. Met de toevoeging aan ons assortiment zou het zomaar uw webwinkel kunnen zijn. De YourGift Card is zonder extra kosten aan uw bestaande aansluiting toe te voegen. Binnen enkele muisklikken kunnen uw klanten al met de cadeaukaart op uw website betalen.

Betaalscherm YourGift Card
image

Easy as 1,2,3

Betalen met de YourGift Card is kinderlijk eenvoudig: uw klant voert de 19-cijferige code en de bijbehorende pincode in op ons responsive betaalscherm en betaalt. Houdt uw klant tegoed over, dan blijft dit gewoon onbeperkt geldig. Blijft er nog een bedrag open staan, dan kan uw klant het resterende bedrag via een andere gewenste betaalmethode afrekenen. Afrekenen kan dan bijvoorbeeld met iDEAL, BCMC of een andere gewenste betaalmethode.

Aanmelden zo geregeld

Heeft u nog geen account? Geen probleem. Een account aanmaken is makkelijker dan ooit. Nadat u de 6 eenvoudige stappen heeft doorlopen hebt u direct de juiste gegevens tot uw beschikking om binnen no-time de YourGift Card, iDEAL, Bancontact, creditcards of een van de meer dan 20 andere betaalmethode aan uw webshop toe te voegen.

Lees meer over de YourGift Card

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.