Nieuws

#WWV2020: Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020 in de Jaarbeurs!

De Webwinkel Vakdagen

PAY. blikt terug op de succesvolle Webwinkel Vakdagen van dit jaar. Het evenement werd door meer dan 12.500 e-commerce professionals bezocht. Wij hebben zowel potentiële als bestaande klanten en partners gesproken, waaronder ShopWorks, Klarna en Billink. Daarnaast hebben de Vakdagen ons geïnspireerd hoe wij PAY. naar een nóg hoger niveau kunnen tillen op het gebied van innovatief betalingsverkeer.

Meld je nu aan voor #WWV2020!

Voor de 14e keer wordt het grootste e-commerce-event van de Benelux georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht: de Webwinkel Vakdagen 2020.

Ook de 2020-editie belooft een inspirerende dag te worden waarbij sprekers relevante e-commerce thema’s bespreken. Daarnaast is er volop ruimte om kennis te maken met verschillende exposanten die e-commerce oplossingen bieden binnen verschillende thema’s zoals logistiek, betaalsystemen en marketing. De Webwinkel Vakdagen vormen een uitermate geschikt event om erachter te komen hoe jij jouw conversie en omzet kan verhogen in de alsmaar digitaliserende e-commerce wereld.

De disruptieve kracht van e-commerce

Ook zal er tijdens de WebWinkel Vakdagen 2020 een mooie presentatie worden gegeven door Lobbes, een van onze klanten. De speelgoed gigant zal toelichten hoe je in een continu veranderende e-commerce markt toch kansen kan zien en hoe je ze kan grijpen. Het antwoord? Dat hoor je tijdens de presentatie van Berry de Snoo op donderdag 30 januari 2020 van 14:45 tot 15:15 uur in lezingzaal 9.

Meld je hier als bezoeker gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020!

 

  • Datum: woensdag 29 & donderdag 30 januari 2020
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Standnummer PAY: 337

 

image
Tijdens de Webwinkel Vakdagen kan je onze PAY. demo’s testen, informatie opvragen over onze producten of gezellig komen kletsen met een heerlijke kop koffie van onze PAY. barista. Kom naar onze stand op nummer 337!
Laatste nieuws over de Webwinkel Vakdagen
PAY. blikt terug op de Webwinkel Vakdagen 2020
Lees meer
Succesvolle Webwinkel Vakdagen!
Lees meer
Webwinkel Vakdagen 2018 groot succes
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.