Nieuws

Vuurwerkhandelaren opgelet: sluit knallend het jaar af met PAY!

Vuurwerkhandelaren opgelet: sluit knallend het jaar af met PAY!

Voor concerten, festivals of een oudejaarsfeest wordt vuurwerk groots ingekocht. Daarom is het voor jou als vuurwerkhandelaar van essentieel belang om zowel online als offline kanalen in te zetten. Dat wekt vertrouwen. Op deze manier speel je ook in op de behoefte van jouw klanten: zij kunnen het vuurwerk niet alleen online bekijken en betalen, maar ook fysiek in een winkel, magazijn of een afhaalpunt. Hiermee verhoog je zowel de conversie in jouw winkel als webwinkel.

image
image

Zorgeloos online én offline betalingen verwerken via PAY.

Je kent PAY. waarschijnlijk van de online betalingen. Offline en online dienstverlening worden tegenwoordig alleen steeds meer met elkaar verweven. Daar speelt PAY. graag op in. Als je naast je webshop ook een fysiek verkooppunt hebt, zoals een winkel of afhaalpunt, wil je uiteraard dat jouw klanten ook hier zorgeloos kunnen betalen. Via je PAY. account kun je 'offline' pinbetalingen aan je betaalmogelijkheden toevoegen, om zo jouw klanten nog beter van dienst te zijn. Klanten met verschillende (internationale) bankpassen kunnen veilig en eenvoudig afrekenen in jouw winkel. Naast alle betalingen in je online winkel kun je nu ook alle betalingen van je fysieke winkel in één overzicht in je PAY. account zien.

Een draadloze pinterminal huren?

Dat kan ook! Je ziet in dit geval niet alle betalingen los op je PAY. account, maar je ziet deze op de bon die je kunt uitprinten aan het einde van de dag. Wij maken het totaal bedrag van die dag in een batch over.

Deze draadloze pinterminal werkt op 3G internet en is dus overal waar een goede 3G verbinding in de lucht zit te gebruiken.

Bied je klant extra vertrouwen

Geef op je website met het pin -logo aan dat klanten ook bij het afhalen in jouw winkel, magazijn of afhaalpunt kunnen betalen. Deze betaalmogelijkheid zal vertrouwen opwekken, doordat men ziet dat er ook een fysieke plek is waar betaald kan worden.

PAY. helpt om je online en offline dienstverlening te laten samensmelten door al je online en offline betalingen onder één dak te brengen.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.