Nieuws

Uitbetalingen en bereikbaarheid op Koningsdag en 5 mei

Uitbetalingen en bereikbaarheid op Koningsdag en 5 mei
Datum: 27 april 2021

Tijdens nationale feestdagen kan het betalingsverkeer verschillen. Er zijn feestdagen waarop iedereen in Nederland vrij is, maar het betalingsverkeer gewoon doorgaat. En er zijn ook dagen waarop de gemiddelde Nederlander gewoon op z'n werk zit en het betalingsverkeer compleet stil ligt.

Koningsdag%20visual-02.png

Daarom hebben we voor je een overzicht gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent wat betreft jouw uitbetalingen:

27 april - Koningsdag

Op deze dag heeft zo'n beetje heel Nederland een vrije dag. Het betalingsverkeer gaat door. Onze clearings zullen daarom die ochtend gewoon plaatsvinden. Al onze medewerkers zijn vrij en PAY. is die dag ook gesloten. Onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen uiteraard gewoon bereikbaar.

5 mei - Bevrijdingsdag

5 mei 1990 is aangewezen als jaarlijkse nationale feestdag. Dit jaar valt Bevrijdingsdag niet in een lustrumjaar. Het betalingsverkeer gaat op deze dag door; clearings worden ook gewoon uitbetaald. En, net zoals iedere andere doordeweekse werkdag, zijn we bereikbaar tot 17.30 uur.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.