Nieuws

Uitbetalingen en bereikbaarheid op feestdagen in mei

Uitbetalingen en bereikbaarheid op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren
Datum: 03 mei 2021

Tijdens nationale feestdagen kan het betalingsverkeer verschillen. Er zijn feestdagen waarop iedereen in Nederland vrij is, maar het betalingsverkeer gewoon doorgaat. Daarnaast zijn er ook dagen waarop de gemiddelde Nederlander gewoon op z'n werk zit en het betalingsverkeer compleet stil ligt. Daarom hebben we een overzicht gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent wat betreft jouw uitbetalingen in mei.

Hemelvaartdag01-01.jpg
bevrijdingsdag_icoon.png

5 mei - Bevrijdingsdag

5 mei 1990 is aangewezen als jaarlijkse nationale feestdag. Dit jaar valt Bevrijdingsdag niet in een lustrumjaar. Het betalingsverkeer gaat op deze dag dan ook gewoon door en clearings worden ook uitbetaald. En, net zoals iedere andere doordeweekse werkdag, zijn we bereikbaar tot 17.30 uur.


hemelvaartsdag_icoon.png

13 mei - Hemelvaartsdag

In verband met Hemelvaartsdag is PAY. op donderdag 13 mei gesloten. Dit geldt ook voor de Nederlandse banken. Bij PAY. is er op deze officiële feestdag wel elektronisch betalingsverkeer mogelijk en clearings worden ook gewoon uitbetaald. Onze klantenservice is op die dag gesloten en onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen bereikbaar. Op deze dag zijn al onze medewerkers vrij. Ook zijn onze kantoren in Enschede, Spijkenisse en Amsterdam gesloten.


pinksteren_icoon.png

24 mei - Pinksteren

Maandag 24 mei is het Tweede Pinksterdag. Op deze dag is PAY. gesloten en dit geldt ook voor de Nederlandse banken. Bij PAY. is er op deze officiële feestdag wel elektronisch betalingsverkeer mogelijk en clearings worden ook gewoon uitbetaald. Onze klantenservice is op die dag gesloten en onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen bereikbaar. Op deze dag zijn ook al onze medewerkers vrij en zijn onze kantoren in Enschede, Spijkenisse en Amsterdam gesloten.

Laatste nieuws over PAY.

Billink lanceert een nieuw logo!
Lees meer
Durlinger: ''Met PAY. en Billink bouwen wij verder aan onze online groei''
Lees meer
Partner van de maand april: Internetbureau gett B.V.
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.