Nieuws

Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten

Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten

Als u in uw webshop Paysafecard accepteert, breidt u binnenkort in één klap uw potentiële afzetgebied uit. Vanaf 28 september is Paysafcard namelijk ook beschikbaar in Koeweit en later dit jaar worden hier ook nog Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten aan toegevoegd. De lancering gaat gepaard met een uitgebreide marketingcampagne in deze landen zelf.

meer info over Paysafecard

image

Expansiedrift

Deze uitbreiding is onderdeel van het plan van Paysafecard om wereldwijde dekking te realiseren. Na deze drie landen binnen het zogeheten MENA-gebied (Midden-Oosten en Noord Afrika) zullen er gestaag meer landen uit deze regio volgen. Het MENA-gebied is momenteel een van de snelst groeiende e-commerce markten in de wereld, met een enorm marktpotentieel. Voor u als online ondernemer liggen hier dus veel kansen en bij Pay.nl helpen we u deze te benutten.

Beschikbaarheid en activatie

Heeft u de Paysafecard nog niet geactiveerd in uw website? De activatie is zo geregeld. Via de kant-en-klare plugins van Pay.nl is het toevoegen van de Paysafecard of een van de vele andere betaalmethoden snel geregeld. Het acceptatiebeleid van Paysafecard sluit een aantal categorieën uit, neem contact op met de salesafdeling voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws

Pay.nl verlaagt tarieven Paysafecard
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.