Nieuws

PAY.nl krijgt een nieuw hoofdkantoor in Enschede

Historische buitenplaats midden in Enschede wordt het kloppend hart van PAY.nl

PAY.nl krijgt een nieuw hoofdkantoor in Enschede, waar we collega’s, klanten en partners graag ontvangen. Ook de andere locaties van PAY.nl hebben verhuisplannen om de verdere groei te ondersteunen.


Villa het Schuttersveld heeft alles wat een internetbedrijf nodig heeft, vlak bij het centraal station, de Saxion Hogeschool en Universiteit Twente. Centraal dus, maar midden in een oase van groen. De Villa is gebouwd in 1832, door een Belgische textielbaron.

kranten-bericht.jpg

De prachtige locatie heeft vele generaties Enschedeërs meegemaakt én gevormd. Zo heeft de familie ‘Van Heek’ haar voetsporen in het Twentse landschap nagelaten. Na enkele jaren leegstand wordt het Rijksmonument nu opgeknapt en van binnen omgetoverd in een modern kantoor. Hoe PAY.nl hier naartoe is gegroeid lees je in dit artikel van het AD.


Villa-het-Schuttersveld-koetshuis.png

Ontmoeten, eten én overnachten

Het koetshuis dopen we om tot meeting- en conferentiecentrum. Dit is de plek waar collega’s van de drie vestigen samen met klanten en partners kunnen brainstormen over de markt en het betaallandschap. Uiteraard blijft de professionele keuken, waar chef-kok Böhnke ooit een Michelinster behaalde, in gebruik. De serre, met uitzicht op de monumentale groentetuin, heeft een flinke opknapbeurt nodig, maar blijft intact. Ook de dienstwoningen blijven als zodanig in gebruik. In plaats van een overnachting in een hotel kunnen onze collega’s straks verblijven op het landgoed. Zo kunnen ze genieten van de vele parken waar Enschede om bekend staat. Ook het landgoedpark van villa Het Schuttersveld blijft opengesteld voor wandelaars onder de Natuurschoonwet.

Verhuisplannen voor de locaties Spijkenisse en Amsterdam

De locatie Spijkenisse is momenteel ook bezig met een verhuizing. Een deel van de ontwikkelaars van PAY.nl zijn hier gevestigd en het aantal werkplekken wordt verhoogd van 25 naar 40. Zo kunnen we ook daar verder groeien. Eind dit jaar zal de Locatie Amsterdam ook verhuizen, daarvoor wordt nog gezocht naar een mooie locatie.

Eerdere nieuws berichten

Exclusief via PAY: bied ook in3 gespreid betalen aan in jouw fysieke winkel met in3 in-store!
Lees meer
Klanten lang laten wachten op een terugbetaling is verleden tijd
Lees meer
Mastercard en Visa hebben activiteiten in Rusland stopgezet
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.