Nieuws

PAY. is uitgekozen tot preferred partner van FENIX

PAY. is uitgekozen tot preferred partner van FENIX

PAY. hecht veel waarde aan partnerships. Wij weten als geen ander dat je partners nodig hebt om te groeien. We zijn dan ook trots dat we vanaf nu “preferred partner” zijn van FENIX. FENIX is dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken, ontwikkelt door internetbureau FRMWRK.

Jaap Dijkstra, Strategic Partnership Manager bij PAY: “Dat PAY. door FRMWRK voor FENIX is gekozen als preferred partner, is een eerbetoon aan de kernwaarden van PAY. Vanzelfsprekend, professioneel en innovatief zijn punten waar PAY. en FENIX elkaar ondersteunen.”

image

Klaar voor groei?

Zoals Jan Willem (Chef Klantontwikkeling bij FRMWRK) zegt;

Om hoog te kunnen springen, moet de basis goed zijn.” Daarom ontwikkelden we in eigen huis het FENIX platform op basis van Magento 2. FENIX is dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken. Een sterk fundament. Verrijkt aan (bewezen) functionaliteit en oplossingen ten opzichte van de standaard Magento 2 installatie. Klaar voor groei!

 

De samenwerking tussen PAY. en FENIX

Op de vraag waarom juist PAY. uitgekozen is tot preferred Partner voor FENIX antwoord Jan Willem: “PAY. levert niet alleen op technisch gebied een goede betaaloplossing, maar ook een uitstekende service. Dat merken zowel wij als onze klanten aan het persoonlijk contact en de snelheid waarmee we geholpen worden. PAY. is een absolute meerwaarde wanneer het gaat om conversieoptimalisatie van je webshop.” PAY. is vanaf nu standaard in het fundament van FENIX geïntegreerd.

Meer weten over de nieuwste Magento 2 springplank?

Ben jij die ondernemer die de volgende groeistap wil maken? Bekijk dan snel hoe je dit met FENIX kunt bereiken.

Laatste nieuws over PAY.
Pay.nl nu ook gevestigd in Amsterdam
Leese weerde
Pay.nl verwerft Acquirerlicentie iDEAL
Leese weerde
Pay.nl App versie 2.5.5 is er!
Leese weerde
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.