Nieuws

PAY. is 7 oktober bij 'What’s going on in Retailing?!'

7 oktober 2021 vindt 'What’s going on in Retailing?!' plaats en PAY. is er ook bij!
Datum: 23 september 2021

Na meer dan twee jaar niet te kunnen deelnemen aan events, is het eindelijk zo ver: WGOIR is een feit! Het congres staat in het teken van de (nieuwe) retail realiteit. Het is dé plek voor retailers om inspiratie op te doen op het gebied van customer experience & engagement, digital marketing strategieën en data, omnichannel en de customer journey.

Tijdens WGOIR zullen ruim 30 sprekers uit verschillende sectoren (o.a. fashion, food, non-food, living, travel en personal care) komen spreken. Dit strategische congres is jouw kans om binnen één dag volledig op de hoogte te zijn van de laatste ins & outs binnen retailing. Dat wil je toch niet missen?!

WGOIR_image01.jpg
Logo in3

De impact van Corona op Dille & Kamille

Ook geven wij deze dag het woord aan één van onze inspirerende klanten, namelijk Dille & Kamille! Als omnichannel manager zal Lucien Schut tijdens WGOIR spreken over de impact van corona. Want ook voor Dille & Kamille was het een merkwaardig jaar. Door de pandemie moesten de winkels in Nederland en België in totaal 20 weken lang dichtblijven. Tegelijkertijd nam de online omzet een enorme vlucht. Maar... groei is niet per se de drijfveer van deze populaire woon -en kookwinkel, wat dan wel?

Wat de rol van PAY. is in dit verhaal, vertelt Lucien je ook graag. Om een klein tipje van de sluier op te lichten: een goede betaalprovider is onmisbaar in een omnichannel strategie. Meer hoor je tijdens de presentatie van Lucien op 7 oktober aanstaande. Hij zal om 14.15 uur spreken in de Media Plaza aan de Croeselaan in Utrecht.

wgoir_icon1.png

500+ seniors uit de retailsector

wgoir_icon2.png

10+ C-level retailers op het podium

wgoir_icon3.png

30+ inspirerende retailcases

wgoir_icon4.png

Ontmoeten, delen en inspireren

wgoir_icon5.png

20+ interactieve ronde tafels

wgoir_icon6.png

Heel veel inspiratie en nieuwe ideeën

Kopje koffie?

Tijdens WGOIR zal ook PAY. aanwezig zijn om al haar (potentiële) klanten te woord te staan. Je vindt ons bij de mobiele koffiebar op de Retailplaza. En last but not least: onze cameraman is er ook bij voor het maken van een te gekke aftermovie! Wil je schitteren in deze aftermovie en jouw bedrijf in de spotlights zetten? Laat het dan weten via marketing@pay.nl.

Datum: 7 oktober 2021
Locatie: Media Plaza
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Logo in3

Meer weten over onze betaaloplossingen?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws over PAY.

PAY. en het nieuwe betaalplatform van in3
Lees meer
PAY. trekt nieuwe CCO aan en biedt tevens als eerste Nederlandse Payment Service Provider merchant financiering aan
Lees meer
Voor de aanschaf van alcohol of tabak voldoet ‘Ja, ik ben 18’ niet meer
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.