Nieuws

PAY. & AfterPay breiden uit naar Duitsland en Oostenrijk!

PAY. & AfterPay breiden uit naar Duitsland en Oostenrijk!
Datum: 22 juli 2021

Het is vanaf nu ook mogelijk om via PAY. AfterPay aan te bieden aan klanten in Duitsland en Oostenrijk.

AfterPay staat in Nederland en België al meer dan 10 jaar bekend als dé aanbieder van het ‘eerst zien, dan betalen’ concept aan consumenten. En nu is AfterPay via PAY. ook beschikbaar in jouw webshop in Duitsland en Oostenrijk.

AfterPay_Duitsland-Oostenrijk.jpg

Met AfterPay shoppen jouw klanten eerst en betalen ze de producten pas achteraf. Dit geeft consumenten een extra gevoel van veiligheid en vertrouwen waardoor jouw klanten meer én vaker bij jouw webshop bestellen wanneer zij betalen met AfterPay. Partners van AfterPay hebben gezien dat de conversie kan toenemen met wel +15% en de gemiddelde orderwaarde met zo’n 16%. Daarnaast ervaren jouw klanten het gemak en de snelheid van AfterPay met een eenvoudige check-out en is het mogelijk om je conversie met +20% te zien stijgen. En voor als dat nog niet genoeg voordelen zijn voor jou als webshop eigenaar: jij krijgt áltijd uitbetaald. AfterPay neemt namelijk het gehele betaalrisico van jou over. En als onderdeel van Arvato Financial Solutions en Bertelsmann bezit AfterPay in de e-commerce en financiële sectoren een schat aan kennis waarmee je je webshop zowel lokaal als internationaal kan laten groeien.

Over AfterPay

AfterPay is een van origine Nederlands bedrijf dat zich richt op online achterafbetalingen. De betaalmethode is samen met PAY. actief in Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland. AfterPay creëert een vertrouwd en veilig gevoel. Het eerst kunnen ontvangen, zien en proberen van een bestelling en dan pas te betalen is voor veel consumenten de reden om juist wél online te shoppen. In die zin is AfterPay naast een conversie-verhogende betaalmethode ook een uitermate geschikte marketing- en loyalty tool.

AfterPay in jouw webshop

Wil je op de betaalpagina van jouw webshop ook AfterPay als één van de betaalmethoden van PAY. aanbieden, maar heb je nog geen aansluiting? Neem dan eerst contact op met AfterPay. Voor het gebruik van deze betaalmethode heb je namelijk een contract nodig. Na het afsluiten van het contract ontvang je jouw aansluitgegevens. Deze vul je in wanneer je jouw webshop toevoegt in het PAY. Admin Panel. Je hoeft daarna alleen nog maar een plugin te installeren en jouw klanten kunnen probleemloos orders achteraf betalen met AfterPay!

Meer weten over onze betaaloplossingen?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws

AfterPay beschikbaar in Shopify webshop via PAY.
Lees meer
Betalen anno 2021: frictieloos, veilig en contactloos
Lees meer
Vrij, vertrouwd en moeiteloos: achteraf en gespreid betalen
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.