Nieuws

PAY. & CycleSoftware op bezoek bij Stouwdam

PAY. & CycleSoftware op bezoek bij Stouwdam Sports

Het trendwoord in de Ecommerce de laatste jaren: Omnichannel. Fysieke winkels worden gecombineerd met een webshop. Ook bij PAY. zien we deze ontwikkeling steeds vaker. In dit artikel praten we met de eigenaar van Stouwdam Sports, Henk Schra, over de betaaloplossingen hij bij PAY. afneemt voor zijn fysieke winkel en webshop. Jebbe Sluiter, mede-eigenaar van Cyclesoftware, vertelt wat meer over de behoeften van de klanten en de innovatieve oplossingen die hiervoor zijn ontworpen.

Online en offline betalingen in één systeem

Volgens Henk Schra, eigenaar van Stouwdam Sports, verwachten consumenten steeds vaker dat ze binnen 1 a 2 dagen hun bestelling binnen hebben en kiezen daardoor alleen webshops uit die het gewenste product op voorraad hebben.

Daarom heeft Henk gekozen om door CycleSoftware en PAY. een systeem te bouwen waar de voorraad van de fysieke winkel wordt bijgehouden in de webshop. Alle betalingen lopen via één systeem. Klanten kunnen niet alleen online of in de winkel betalen, maar ook via een link op de factuur of SMS.  

Een anonieme klant vertelt:

Ik kreeg net een sms-je dat mijn fiets klaar was en die heb ik gelijk betaald via de link. Ik had het nog nooit gezien en wilde het een keer proberen. Het werkte heel goed, fantastisch!"

 

image

Jebbe Sluiter legt uit: "Consumenten hebben tegenwoordig behoefte om zo snel en eenvoudig mogelijk te betalen. Maar ook de ondernemer streeft naar één systeem dat alles kan aansturen voor zowel de fysieke winkel als de webshop."

CycleSoftware en PAY. doen er zoveel mogelijk aan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo kun je via PAY. de online- en winkel betalingen via één systeem laten lopen en jouw klanten de meest efficiënte betaaloplossingen bieden. Zodra CycleSoftware de ondernemer aanmeldt, worden zoveel mogelijk processen door PAY. geregeld en kan de ondernemer de volgende dag al de pinterminal in huis ontvangen.

Zo wordt het ondernemen een stukje gemakkelijker gemaakt. Ook in de fietsbranche.

MEER WETEN OVER ONZE BETAALOPLOSSINGEN?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.
Laatste nieuws over PAY. klant cases
GamePC.nl kiest voor SprayPay als betaalmethode via PAY.
Lees meer
PAY. & Tommy Booking Support op bezoek bij camping de Lievelinge
Lees meer
Profotonet kiest voor de betaaloplossingen van PAY.
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.