Nieuws

Partner van de maand februari: SERA

SERA, de rode draad voor jouw onderneming!
Datum: 17 februari 2022

sera.png

Dat SERA ruim 30 jaar geleden begon als bedrijf dat zich met name richtte op software is bijna ondenkbaar. Het bedrijf is sindsdien enorm gegroeid en inmiddels een full service bureau voor software, marketing én design. En die groei wil SERA vasthouden. Marketing Manager Wietske Hertogh vult aan: ''We investeren volop in mensen, creativiteit, kennis en nieuwe technologie. Het winnen van diverse lokale, landelijke en internationale prijzen is daar het eindresultaat van!''

foto-sera.png

Een goede aanpak is het halve werk

Met dank aan De Thermen2 uit Alphen aan den Rijn, waar twee zwembaden onder vallen, werd SERA blootgesteld aan de systematiek binnen de recreatiebranche en ontwikkelde het bedrijf een geïntegreerd systeem voor deze sector. ''Echt een gat in de markt!'' vult Wietske aan. ''Dankzij deze oplossing lopen alle processen van sportbedrijven en/of zwembaden naadloos in elkaar over.'' De oplossing waar Wietske het over heeft, heet Dataduiker.

Ondernemers werken vaak met verschillende betaalproviders. Het voordeel van PAY. is dat je alles onder één dak hebt. Daar profiteren onze klanten én wij van!

Met Dataduiker brengen klanten van SERA alle systemen - van kassasystemen tot planning en verhuur en van gebouwbeheer tot websites - onder bij één partij. Dat Dataduiker bekend staat als een succesvolle oplossing is te wijten aan SERA’s aanpak. Het bedrijf is doortastend, schakelt snel, pakt door en hakt knopen door waar nodig. ''Doordat we zeggen ‘waar het op staat’, weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn'' vult Wietske aan. Hierdoor heeft SERA inmiddels meer dan 100 bedrijven geholpen.

Ook in de recreatiebranche is PAY. onmisbaar

Aan de voorkant stroomlijnt SERA’s innovatieve oplossing de processen van zwembaden en sportbedrijven. Van ticket- en snackverkoop, abonnementenbeheer en het inschrijven voor zwemlessen tot toegangsbeheer: Dataduiker overziet alles wat in een zwembad of sportbedrijf gebeurt op een efficiënte manier en in één overzichtelijke database. ''De rol van PAY. die binnen deze oplossing betalingen op een uiterst veilige manier faciliteert, is echt onmisbaar'' vult Wietske aan.

De koppeling die PAY. exclusief heeft gerealiseerd met Dataduiker, stelt SERA in staat om direct in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen op betaalgebied. Zo geeft Wietske aan dat als een klant behoefte heeft aan een pinterminal, een koppeling binnen no time is geregeld. ''Maar er is nog veel meer mogelijk,'' vult ze aan. ''We hebben toegang tot top-notch support waardoor problemen razendsnel opgelost worden. Daarnaast is er een uitgebreide collectie aan betaalmethoden voor onze klanten, kunnen we eenvoudig API’s realiseren en ontvangen wij fees op basis van nieuwe merchantaansluitingen.sera zweembad pay.jpg
We hadden behoefte aan een sterk partnerschap, een partij waar we de software ook makkelijk aan konden koppelen. We schakelen zelf graag snel wanneer onze klanten te maken hebben met technische problemen. Veel betaalproviders schoten daarin tekort totdat we in aanraking kwamen met PAY. De puzzelstukjes vielen zo in elkaar'' vertelt Wietske Hertogh, Marketing Manager bij SERA.
spaarvarken.png

De toekomst blijft data-driven

Dat data alleen maar belangrijker wordt, is een understatement - het is de toekomst. Daarom is een goede registratie van data van groot belang. Wat deze 'data-driven' toekomst brengt voor de samenwerking met PAY. staat volgens SERA daarom nog volledig open: ''Misschien maken we wel koppelingen zodat we visuele rapportages met data uit PAY. kunnen maken,'' vertelt Wietske. ''We zijn in ieder geval erg blij met PAY. Ze zijn onwijs innovatief en ze bieden een diverse mix van betaalmethoden en koppelingen aan. We willen graag meeliften op deze en andere innovaties om de meest passende betaalmethoden in onze software te integreren.''

De voordelen van Dataduiker

  

Alles vanuit één locatie en in de cloud

  

Dataduiker denkt altijd graag met je mee

  

Klantenservice in jouw voorkeurstaal

  

Toegang tot een 24/7 service & support via een Nederlandse helpdesk

  

Geniet van een uitgebreid rapportagesysteem

  

Beschikking tot een eigen team van ervaren en geschoolde programmeurs

Over Dataduiker

Bij het beheer van zwembaden en sportbedrijven wordt gewerkt met onnodige en inefficiënte systemen. Er is vaak sprake van verschillende systemen die de ticketverkoop, administratie en de planning afhandelen. SERA’s Dataduiker is dé oplossing voor ondernemers in de recreatiebranche waarbij alle informatie in één overzichtelijke database wordt aangeboden. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook geld.

Bij SERA ligt de focus op wat klanten nodig hebben. SERA denkt mee met bedrijven en geen ambitie is te groot - deze mindset komt ook duidelijk naar voren bij Dataduiker.
partner%20van%20de%20maand%20badge.png

In de rubriek 'partner van de maand' licht PAY. iedere maand een partner uit. Dit doen wij door samenwerkingen aan het licht te brengen die misschien op het eerste gezicht niet zo vanzelfsprekend lijken. En dat is het met payments: het is een wereld die zich verder uitstrekt, voorbij de financiële sector. Wil je ook partner van de maand worden? Neem contact met ons op via marketing@pay.nl.

Eerdere partners van de maand

Partner van de maand januari: LOYYO
Lees meer
Partner van de maand december: LeisureKing
Lees meer
Partner van de maand november: VVV Cadeaukaarten
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.