Nieuws

Nu beschikbaar via PAY: Aflettermodule 2.0 van dealer4dealer voor Exact Online

Nu beschikbaar via PAY: Aflettermodule 2.0 van dealer4dealer voor Exact Online
Datum: 18 mei 2021

logo-dealer4dealer.png

Handmatig afletteren is verleden tijd

Afletteren is essentieel voor het up-to-date houden van jouw boekhouding. Helaas is het een tijdrovende klus, vooral wanneer je veel betalingen moet afletteren. Het liefst letter je zo optimaal mogelijk af en dat kan nu nóg sneller met Aflettermodule 2.0 van dealer4dealer voor Exact Online via PAY!

De nieuwe versie 2.0 is de opvolger van de huidige boekhoudmodule en maakt handmatig afletteren verleden tijd. De Aflettermodule haalt openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met betalingen die jij in jouw webshop via PAY. ontvangt. Met de automatische module is afletteren een fluitje van een cent!

De voordelen

  • Automatisch afletteren
  • De vorige versie van de aflettermodule bevatte meer handelingen waardoor het afletterproces tijdrovender was. Om het betalingsoverzicht te kunnen afletteren, moest de gebruiker het overzicht handmatig downloaden via PAY. en vervolgens ook handmatig uploaden in de aflettermodule. Maar met deze feature zeg je daar vaarwel tegen! Met de nieuwe module letter je jouw betalingen zonder gedoe af. Betalingsbestanden van PAY. worden automatisch opgehaald, direct gematcht aan jouw betalingen in de aflettermodule én afgeboekt in jouw Exact Online omgeving.
dealer4dealer_image01.png
  • Flexibel en onafhankelijk
  • Draait jouw webshop op WooCommerce, Lightspeed of Magento? Ook dat is geen probleem. De Aflettermodule 2.0 van dealer4dealer voor PAY. is beschikbaar voor élk webshopplatform. Wanneer je kiest voor de aflettermodule van PAY. dan krijg je automatisch een account van dealer4dealer.
  • Gemakkelijke koppeling dankzij het xCore platform
  • Aflettermodule 2.0 maakt gebruik van het innovatieve xCore platform van dealer4dealer waarmee je zelf eenvoudig de module kunt installeren, volgen en controleren. Met dit zeer geavanceerde koppelplatform heb je 24/7 online toegang tot je producten en kun je razendsnel beginnen. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken en het implementatiepakket aanvinken. De installatie van de software is net zo gemakkelijk. Dit kun je zelf doen of tegen een eenmalige betaling van € 100,- laten implementeren door dealer4dealer.

    Heb je naar aanleiding van de installatie of de implementatie nog andere (technische) vragen over de aflettermodule? Neem dan contact op met dealer4dealer via info@dealer4dealer.nl of via 050 - 544 50 39.
icon_dealer4dealer.png

Over dealer4dealer

dealer4dealer levert koppelingen tussen Exact software, webshops, Payment Service Providers en logistieke partners. Dankzij de eigen techniek en software, waaronder het unieke xCore koppelplatform, is dealer4dealer uitgegroeid tot dé e-commerce backofficespecialist.

icon_exact.png

Over Exact Online

Al sinds 1984 helpt Exact wereldwijd meer dan 500.000 lokale en internationale ondernemers bij de aansturing van hun bedrijf. Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in één geïntegreerd online pakket: van boekhouding, human resource management (HRM) en customer relationship management (CRM) tot enterprise resource planning (ERP).

Meer weten over deze aflettermodule?

Wij informeren je graag over de (technische) mogelijkheden van Aflettermodule 2.0 van dealer4dealer voor Exact Online via PAY. Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws over PAY. features

Nu beschikbaar via PAY: iDIN, hét online identificatiemiddel
Lees meer
Strong Customer Authentication | Wat gaat er per 1 januari 2021 veranderen?
Lees meer
Nieuwe update van de PAY. app voor IOS en Android
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.