Nieuws

NIeuwe strategie en branding Capyable Gespreid: In3

In3 by Capayable is live!

Online een bestelling in 3 termijnen betalen zonder daar als consument extra kosten voor te betalen. Dat is In3, de vernieuwde betaalmethode van Capayable. Naast een geheel nieuwe variant heeft de betaalmethode ook een nieuwe merknaam en propositie gekregen. Hiermee wil het Eindhovense bedrijf verder doorgroeien in de betaalmarkt.

op 18 september heeft Capayable de nieuwe merknaam In3 gelanceerd. In3 is de betaalmogelijkheid van Capayable die het voor consumenten mogelijk maakt om veilig in 3 termijnen te betalen, tegen nul procent rente. Met In3 wil Capayable uitgroeien tot een standaard betaaloplossing in iedere webwinkel.

image

Rebranding – Meer duidelijkheid

Patrick van de Graaf, directeur bij Capayable, over het nieuwe merk: ‘’Vanuit marketingoogpunt hebben we met In3 een krachtiger merk op de betaalmarkt. Het zegt namelijk precies waar het voor staat. In het begin communiceerden we met gespreid betalen, wat consumenten associeerden met lange loopperiodes, hoge rentes en BKR-registraties. Daar is bij ons geen sprake van. We willen het graag simpel en overzichtelijk houden, vandaar de naamswijziging. We hebben gekozen voor een frisse en opvallende huisstijl om extra onderscheidend te zijn. Als innovatieve betaalmethode willen we ook hierin vooroplopen.’’

Hoe werkt het?

Op de betaalpagina van een webwinkel kiest de consument voor In3. Hierbij wordt de eerste termijn direct via iDEAL betaald. De tweede en derde termijn betaalt de klant respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Om onverantwoorde aankopen te voorkomen doet In3 binnen een split-second een gegevenscontrole. De gegevenscontrole is gebaseerd op socio-demografische factoren in combinatie met betaalervaringen uit het verleden. De betaaloplossing accepteert bestellingen vanaf € 100 tot € 3.000.

Nieuwe variant: Garant

In3 neemt gegarandeerd het betalingsrisico over. Dit kan binnen 15 dagen of op het moment dat er sprake is van non-betaling. Pay.nl biedt haar Merchants de mogelijkheid te toggelen tussen de beide varianten van In3:

In3 Flexibel

  • 3 termijnen
  • Uitbetaling vindt plaats nadat de consuement betaald heeft
  • 90% van de resterende factuurwaarde wordt gegarandeerd

In3 Garant

  • 3 termijnen
  • Bijschrijving op uw boeksalde gebeurd direct, uitbetaling na 15 dagen
  • 100% garantie

Moet ik nu iets doen?

Pay.nl voert de naamswijziging en de rebranding van Capayable naar In3 gefaseerd in al haar systemen door. Wanneer u gebruik maakt van een standaard plugin hoeft u hier dus niks aan te doen. Maakt u gebruik van een plugin waarbij u handmatig namen invoert? Dan gaat deze verandering niet automatisch en dient u zelf de naam van de betaalwijze te wijzigen in In3. Ook als u onze betaalmethoden via de SDK of de API heeft geïntegreerd en namen of logo’s hardcoded in uw implementatie heeft staan, dient u de nieuwe naam en het logo hier aan te passen.
In3 biedt op haar brandwebsite diverse banners, teksten en marketingtools aan om in uw communicatie te gebruiken.

Conversieoptimalisatie

Om conversie te maximaliseren is het advies om in de checkout duidelijk aan te geven wat de betaalmethode nou eigenlijk voor de consument betekent. In veel plugins is er ruimte voor een extra opmerking bij de betaalwijze. In dit tekstvlak kunt u eventueel aangeven dat de consument In3 termijnen kan betalen tegen 0% rente. Daarnaast is het ook belangrijk om In3 duidelijk op uw productpagina’s te tonen. Iemand die namelijk pas op het laatste moment in de checkout ziet dat hij “In3 kan betalen”, had waarschijnlijk toch al de intentie om de betaling af te ronden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwe mogelijkheden die In3 biedt?
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.