Nieuws

De gecombineerde kracht van Przelewy24 & PAY.

De gecombineerde kracht van Przelewy24 & PAY.
Datum: 22 februari 2021

Het is geen geheim dat we in een wereld leven waar e-commerce booming is. Het gebruik van contant geld neemt met de dag af terwijl we steeds meer veranderen in een samenleving waar contactloos betalen de boventoon voert. En dankzij het gebruik van smartphones, in-app betalingen en mobiele betalingen neemt het gebruik van digital payments een vogelvlucht. Het toenemend gebruik en de populariteit van deze digitale betaaloplossingen is goed te zien in de diverse Poolse fintech markt.

Przelewy24_PAY_imagelogo.jpg
Przelewy24_PAY_image01.png

Smartphones zijn de toekomst

Mobiele betalingen vormen een van de snelst groeiende segmenten van de Europese e-commercemarkt. In Polen gebruikt meer dan 72% van de consumenten mobiele apparaten zoals smartphones en tablets om online te winkelen. (Web)winkeliers kunnen hier strategisch op inspelen en meer online conversie behalen door Poolse consumenten de mogelijkheid te geven online te betalen wanneer ze dat willen. De beste manier om dit te doen, is door ze te laten betalen via veilige online betaalmethoden. Een van de meest populaire Poolse betaalmethoden die zulke betalingen mogelijk maakt, is Przelewy24.

De #1 betaalmethode in Polen

Przelewy24 is een betaalmethode die gebaseerd is op contactloze banktransacties en die is aangesloten bij meer dan 350 Poolse banken. De betaalmethode vergemakkelijkt de overdracht van gelden tussen (web)winkeliers en consumenten. Daarnaast biedt Przelewy24 verschillende soorten betaalmethoden aan waaronder creditcardbetalingen, mobiele betalingen en e-wallets.

De Poolse e-commercemarkt is een markt met veel mogelijkheden. Met een bevolking van 38,4 miljoen en een online gebruikersgraad van 84,9% staat Polen op de vijfde plaats in de top 10 van Europese landen die het meest gebruik maken van het internet. Dit is ook de reden waarom het grootste deel van de Poolse consumenten de populaire Przelewy24 gebruikt. Met Przelewy24 kunnen gebruikers betalen op een uiterst veilige en snelle manier; persoonlijke gegevens worden namelijk realtime beschermd.

P24: een vertrouwde & gegarandeerde betaalmethode

Betalen via Przelewy24 is voor veel Poolse consumenten bekend en vertrouwd. En met het gebruik van smartphones kunnen ze overal met deze betaaloplossing betalen, zowel online als in fysieke winkels. Bovendien is het betaalproces veilig en vinden betalingen plaats via de eigen vertrouwde bankomgeving van de consument. Het vertrouwde aspect van Przelewy24 wordt extra versterkt doordat gebruikers kunnen afrekenen in hun eigen valuta (de Poolse złoty) en omdat ze geen aanvullende persoonlijke informatie hoeven te verstrekken bij de betaling.

Betalingen ontvangen via Przelewy24 is net zo veilig en vertrouwd voor (web)winkeliers. De betaalmethode garandeert de betaling van de gelden zonder het risico van chargebacks te lopen. Dit betekent dat betalingen onmiddellijk worden bevestigd en niet kunnen worden teruggedraaid door de klant. Door Przelewy24 aan te bieden, kan je de klanttevredenheid en de conversie in jouw webshop verhogen wanneer je jouw diensten op de Poolse consumentenmarkt richt.

Ontvang Przelewy24 betalingen via PAY.

Payment Service Providers spelen een erg cruciale rol in het online en offline betalingsverkeer. Zo verbindt PAY. (web)winkeliers, consumenten, kaartnetwerken en financiële instellingen met elkaar. Daarnaast biedt PAY. een betaalsysteem aan dat snelle en veilige online én offline betalingen mogelijk maakt.

PAY. zorgt daarnaast ook voor de verwerking van betalingen. Naast het vergemakkelijken van betalingen, maakt ook betaalmethode Przelewy24 onderdeel uit van het betaalmethoden aanbod. Als klant van PAY. kan je eenvoudig Przelewy24 aan jouw webshop toevoegen. Dit doe je via het Admin Panel waar je de betaalmethode gemakkelijk aanzet. Voor je het weet, kan je direct Przelewy24 betalingen ontvangen via jouw webshop. En precies zo is ook de dienstverlening van PAY: vanzelfsprekend.

Przelewy24_PAY_image02.png
Przelewy24_PAY_image03.png

Przelewy24 betalingen ontvangen via PAY. betekent:

  • Het aanbieden van een lokale, vertrouwde en populaire betaalmethode
  • Directe conversieoptimalisatie
  • Betalingen worden verwerkt via een beveiligd betaalsysteem
  • Gunstige Przelewy24 tarieven per transactie
  • Een betaling refunden met slechts één klik
  • Direct inzicht in jouw transacties

Heb je behoefte aan meer informatie over Przelewy24?

Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.