Nieuws

Billink lanceert een nieuw logo!

Billink lanceert een nieuw logo!
Datum: 29 april 2021

Billink zet zich dagelijks in voor blije shoppers. De achteraf betaalmethode optimaliseert het eigen betaalproduct continu en bouwt tegelijkertijd aan de techniek van vandaag. Met deze mindset groeit Billink uit tot de populairste achteraf betaalmethode van Nederland. En bij deze ambitie past een nieuw, fris en sterk logo.

billink-logo.png

Billink eerst zien, dan betalen

Veilig, betrouwbaar, snel... en Nederlands. Billink is pionier op het gebied van achteraf betalen voor de online retail. Met Billink achteraf betalen optimaliseer je jouw webshop pas écht en wordt de verlaten winkelmand verleden tijd.

billink_betaalmethode_overzicht_1.png

De voordelen van achteraf betalen met Billink voor jouw klanten

 • Nu ontvangen, later betalen
 • Bij Billink geldt ‘eerst zien, dan betalen’. Na ontvangst heeft jouw klant 14 dagen de tijd om zijn betaling te voldoen.
 • Snel en gemakkelijk
 • Met Billink betalen kan eenvoudig en met één druk op de knop. Bij de meeste webshops is betalen deze achteraf betaalmethode zelfs gratis!
 • Billink bij steeds meer webshops
 • Steeds meer webshops en online winkels bieden de mogelijkheid aan om met Billink achteraf te betalen.
 • Billink bescherming
 • Met de aankoopbescherming van Billink beschermt Billink consumenten wanneer zij een bestelling (nog) niet hebben ontvangen of wanneer deze niet voldoet aan de eigen verwachtingen.

De voordelen van achteraf betalen met Billink in jouw webshop

 • Meer conversie:
 • Het aanbieden van achteraf betalen met Billink resulteert in een significante omzetstijging. Online aankopen worden vaak impulsief uitgevoerd waar vaak geen mogelijkheid bestaat tot het direct afrekenen van de bestelling.
 • Garantie tot € 1.500,- particulier en tot € 10.000,- voor zakelijk:
 • Afhankelijk van jouw wensen sluit Billink het risico op wanbetaling volledig uit door particuliere betalingen tot € 1.500,- te garanderen. Bij zakelijke transacties geldt een garantie tot maximaal € 10.000,-. Hiermee is deze betaaloplossing de enige partij in Nederland die deze limiet biedt voor zakelijke achteraf transacties.
 • Gemiddelde acceptatie van 87%/90%:
 • Om zoveel mogelijk klanten in het acceptatieproces toe te laten, wordt slimme technologie voor een betrouwbare creditcheck ingezet.
 • Geen jaarcontract of abonnement:
 • Bij deze betaalmethode in jouw webshop kan je altijd in- en uitstappen wanneer je wil. Dat is wel zo flexibel.
 • Lage kosten:
 • Billink kent zeer gunstige tarieven.
 • Uitbetaling via PAY:
 • Je hoeft geen account aan te maken bij Billink. Jouw tegoeden worden rechtstreeks uitbetaald via PAY.
billink_betaalmethode_app_1.png
Billink-Emerce100.png

Billink uitgeroepen tot best beoordeelde betaalmethode van Nederland!

In het jaarlijks imago onderzoek van Emerce en Motivaction worden alle partijen binnen de e-commerce beoordeeld op verschillende criteria waaronder betrouwbaarheid, flexibiliteit, prijs-kwaliteitverhouding en kennis van de markt. Vandaag is de zestiende editie van de Emerce100 gepubliceerd waarin Billink 5,50 sterren heeft gekregen. Met deze ranking in de categorie payment methods heeft Billink de nummer één positie behaald en is daarmee dé best beoordeelde betaalmethode van Nederland!

Over Billink achteraf betalen

Billink is een innovatieve achteraf betaaloplossing voor online retailers. De methoden en gedachtegang die het bedrijf inzet zijn innovatief, meedenkend en verfrissend. Daarnaast biedt Billink jou een complete dienst van facturatie tot incasso en risicoafdekking. Kortom: je loopt geen enkel risico door deze achteraf betaalmethode aan te bieden in jouw webshop. Dat is het gemak voor zowel jouw klant als jouzelf. En dat is precies het uitgangspunt van Billink achteraf betalen!

Billink in jouw webshop?

Het activeren van Billink in jouw webshop is zeer eenvoudig. Voor de meeste gangbare webshopsystemen heb je bij PAY. de keuze uit een groot aantal plugins. Hiermee kan je in een handomdraai onze betaalmethoden, waaronder de betaalmethode Billink, aan jouw webshop toevoegen. Gebruik je een zelf ontwikkeld systeem of staat jouw platform er niet tussen en wil je zelf een koppeling maken met Billink? Gebruik dan onze API’s of maak een koppeling via een van onze SDK’s.

Heb je behoefte aan meer informatie over Billink?

Achteraf betalen is dé methode om jouw klant over de streep te trekken. En met Billink bied je jouw klanten gegarandeerd een veilige oplossing om omzetverhoging in jouw webshop te realiseren! Wil je meer weten over deze populaire betaalmethode of wil je Billink integreren in jouw webshop? Neem dan contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt jou graag verder.

Laatste nieuws over PAY.

Durlinger: ''Met PAY. en Billink bouwen wij verder aan onze online groei''
Lees meer
De gecombineerde kracht van Przelewy24 & PAY.
Lees meer
Bancontact introduceert nieuw logo!
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.