Nieuws

Betaalpagina Giropay in een nieuw jasje

Betaalpagina Giropay in een nieuw jasje

Om uw Duitse klanten ook tijdens het starten van een betaling een veilig en vertrouwd gevoel te geven, hebben wij het betaalscherm van Giropay in een nieuw jasje gestoken. Want na alle tijd en middelen die u als ondernemer investeert om de Duitse consument over de streep trekken, wilt u natuurlijk dat hij enthousiast blijft. Ook als hij op de betaalpagina belandt.

Het nieuwe scherm is compleet in de stijl van de Duitse iDEAL variant, zodat de consument op de vertrouwde manier een betaling in gang kan zetten. Omdat Giropay de meest populaire betaalmethode in Duitsland is, is het scherm natuurlijk volledig in het Duits.

Wanneer u Giropay al via Pay.nl in uw webshop aanbiedt, is dit nieuwe scherm vanaf dit moment automatisch te zien bij iedere transactie die via deze betaaloptie wordt gestart. U hoeft dus niets te doen. Ons team heeft dit al voor u geregeld!

Bekijk het Giropay scherm

image

Gerelateerd nieuws

Betaalscherm Giropay vernieuwd
Lees verder
Betalen met Giropay binnenkort mogelijk voor (bijna) alle Duitsers
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.